Brvnare

Gledam na tiktoku razne firme koje nude brvnare! Želim da kupim brvnaru i da postavim u mom rodnom kraju

Ništa veliko

Ima raznih firmi ovo je kao Srbija ali brate zezaju svi pitaju za cenu a oni “ostavite kontakt”

Da li ovi uopšte eksistiraju ili je neka prevara ?

Naravno da je prevara šeruju tuđe fotke i pišu bajke. Ne uplaćuj ništa dok ih ne proveriš u registru i ne vidiš im pogon gde proizvode.

Pod dva izbegavaj firme iz srbije jer nemaju nikakvu tradiciju obrade drveta. Seku i odma prikucavaju pa se sve iskrivi i istruli. Gledaj firme iz hrvatske ja kada sam renovirao stan uvezao sam brestovački parket koji je odstojao 2 god u sušari.

Drugar pre toga zidao zgradu sve se raspalo. 5 mm razmak između lamela parketa. Hteo da se ubije. Kupio domaći parket jbt

Naravno da je prevara šeruju tuđe fotke i pišu bajke. Ne uplaćuj ništa dok ih ne proveriš u registru i ne vidiš im pogon gde proizvode.

Pod dva izbegavaj firme iz srbije jer nemaju nikakvu tradiciju obrade drveta. Seku i odma prikucavaju pa se sve iskrivi i istruli. Gledaj firme iz hrvatske ja kada sam renovirao stan uvezao sam brestovački parket koji je odstojao 2 god u sušari.

Drugar pre toga zidao zgradu sve se raspalo. 5 mm razmak između lamela parketa. Hteo da se ubije. Kupio domaći parket jbt
Pa moraju dati garanciju ?
I taj tvoj drug ima garanciju ❓

Gledam na tiktoku razne firme koje nude brvnare! Želim da kupim brvnaru i da postavim u mom rodnom kraju

Ništa veliko

Ima raznih firmi ovo je kao Srbija ali brate zezaju svi pitaju za cenu a oni “ostavite kontakt”

Da li ovi uopšte eksistiraju ili je neka prevara ?

existieren se kod nas pretvara u egzistirati (jednačenje po zvučnosti)

Mislim da ne treba po tiktoku da tražiš

To ti je najbolje na preporuku, ili pretraži na guglu, pa proveri u APR da li postoji firma, proveri ocene na guglu ako ih ima ili kucaj iskustva.
Znam da je jedno vreme ovde bila pomama za montažnim kućama, pa se posle ispostavilo da su kulčina

Zavisi šta želiš. Možeš da kupiš i stari katun koji se rasklopi i preseli na tvoju lokaciju.
Možeš da praviš novi od drveta ili poručiš kao sa slike koju si postavila takozvane A-frame kuće.

Izguglaj A-frame kuće.

Back