Gost377586
Veoma poznat
- Poruka
- 11.136
gledao sam nešto slično ovome, to ono kad se tupak iščuđavao kad mu ženska rekla kako je previše dobar. eto kako su se vremena promenila, gengsta reper se nekad iščuđavao nečemu što će ti danas 90 posto srednjoškolskih pišulja reći
- - - - - - - - - -
kad znaš što ne prijaviš, nešto ne učiniš?
znam u smislu cula sam iz novina sa neta itd...
- - - - - - - - - -
Citat Original postavio AZTEC Pogledaj poruku
Ne znam sto su uopste zene istripovale da nije ok ako im neko uzvrati istom merom,naslo to pa zaslo.
Morate da shvatite a to bogme ne shvata vecina danasnje civilizacije,da kad zena na bilo koji nacin uvredi muskarca je isto sto i kad muskarac bilo sta nasilno pocini,vi ocekujete da muskarac odreaguje nasilno ako ga zena udari......ne,muskarac ce odreagovati nasilno ako ga zena odbije,ostavi,izmanipulise ili prevari i sto se toga tice ta reakcija je sasvim legitimna jer muskarac na te zenske osobine nema adekvatan odgovor sem fizickog, a razlog tome je sto ne moze u seksualnom svetu nikako da joj parira jer zena tu ima mnogo vise mogucnosti,onda to zna i to zloupotrebljava,da bi se napravio balans tu zena mora biti pozitivno diskriminisana kao sto je muskarac u vecini polja u zivotu.
TI SI SINE ZREO ZA PSIHOLOGA

htedoh gore da kazem nesto al banovali bi me...
- - - - - - - - - -
Neke zene jednostavno traze sranja.
izvini ja da izadjem gola na ulicu to tebi ne daje pravo da me silujes..
zena da uzme da vredja muskarca to mu ne daje za pravo ds joj odvali samarcinu...
itd itd...