Brutalno pretukao devojku jer ga je odbila u klubi !!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Serizuela

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
254
Muskarac, devojku brutalno pretukao, polomio nos a pre toga vredjao jer se usudila da ga odbije u klubu. Ovakvih slucajeva ima na stotine jer neki muskarci u Srbiji vole da nasilno prilaze, vulgarni su i ukoliko ih devojka odbije dobice batine a mozda i silovanje.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/610059/NAPAD-U-KLUBU-Pretucena-cerka-nase-poznate-glumice

12299295_10156292358770080_3786651925590828960_n.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
- Dečko koji me je uznemiravao i vređao, a kojeg sam "oduvala", me je počupao za kosu i ja sam ga zalila pićem i otišla.

Ne opravdavam nasilje ali isto tako ne treba provocirati nasilje narocito ako imas posla sa ljudima koji nisu potpuno pribrani ili su mozda sa one strane zakona. Jednostavno je trazila nasilje i naisla je na nasilje, od svake budale postoji jos veca budala tako da su se nasli.

Sta je trazila? Batine zato sto ga je odbila? Znaci po vama zene moraju na silu da budu sa nekim samo zato sto joj je prisao? Ovakva shvatanja samo u Srbiji postoje nije ni cudo sto su ima toliko nasilja prema zenama i ubistava od strane razjarenih pacenika koji ne mogu svoju seksualnu frustraciju da kontrolisu.
p iebiga ribe se ugledaju na staniju muskici na kristijana,sta ste trazili to i gledajte,balerini je polomio nos eno ih zajedno

Zato sto je prethodno vredjao, pocupao za kosu i napao.
i kako onda nije imala mozak da shvati s kim ima posla i da se iskusno izvuce,ne da poliva picem,trebala je da nastavi opusteno i pozove obezbedjenje,ortaka,caleta,posle ovakvih scena kad se proceslja njen clubski dosije videlo bi se da nije prvi put upala u takvu situaciju,ne ona uopsteno sve klinke iza kojih niko ne stoji,zato se na kraju i okrecu ljutim momcima ne bi li ih zastitili od manje ljucih,epilog je uvek isti polomljen nos,nek pocne izlaziti na pijac i u bibljoteku

- - - - - - - - - -

i kako onda nije imala mozak da shvati s kim ima posla i da se iskusno izvuce,ne da poliva picem,trebala je da nastavi opusteno i pozove obezbedjenje,ortaka,caleta,posle ovakvih scena kad se proceslja njen clubski dosije videlo bi se da nije prvi put upala u takvu situaciju,ne ona uopsteno sve klinke iza kojih niko ne stoji,zato se na kraju i okrecu ljutim momcima ne bi li ih zastitili od manje ljucih,epilog je uvek isti polomljen nos,nek pocne izlaziti na pijac i u bibljoteku

Pa vidi ovako za muskarce je uobicajeno da prilaze ne samo u klubu, npr kod mene u firmi, vulgarno dobacujuci, izigravajuci frajere, posle zovu na mob, seksualno uznemiravanje je normalna pojava bez obzira kako se zena postavi. Moze biti Devica Marija i dobiti batine, biti silovana i ubijena.

Poslednja izmena od moderatora:
Sta je trazila? Batine zato sto ga je odbila? Znaci po vama zene moraju na silu da budu sa nekim samo zato sto joj je prisao? Ovakva shvatanja samo u Srbiji postoje nije ni cudo sto su ima toliko nasilja prema zenama i ubistava od strane razjarenih pacenika koji ne mogu svoju seksualnu frustraciju da kontrolisu.

Pre dve subote izašao sam u grad i ušao u jedan od klubova. Bila je velika gužva, nisam mogao da vidim kuda idem, sagao sam se i slučajno udario neku devojku po glavi. Nije to bilo jako, jer me nije ni zabolelo, a nije ni nju, jer bi plakala da je bolelo. E onda kreće njena reakcija. Prvo je počela da vrišti na mene, ali pošto je muzika bila glasna nisam je ništa čuo te nisam ni obraćao pažnju na nju. Verovatno mi je ispsovala sve živo. Ma nema veze, možda sam to i zaslužio svojim nemarom, odnosno slučajnošću. Pošali smo svi ka izlazu i kada sam se našao u jednom trenutku ispred nje udarila me je po leđima dobacujući nešto što opet nisam čuo. Fino i kulturno sam izašao iz kluba samo je na kratko pogledavši.

E sada, draga Serizela. Da sam bio ono što sam trebalo da budem, razbio bih joj glavu posle svih uvreda i udaraca. Ali, pošto je zakon na njenoj strani i pošto sam stariji od nje jedno 15 godina nisam hteo da ulazim u bilo kakav odnos sa njom. Ali mogu misliti šta bi većina muškaraca njenog doba uradili njoj da su bili na mom mestu.

Neopravdavam napad na glumicinu ćerku, ali je moj savet devojkama i ženama da ne provociraju i ne glume nekakve veličine jer će biti ekspresno spuštene na zemlju. Isto kao što bih bio i ja da sam je kojim slučajem udario.

Znači, razgovor ili ko tebe kamenom ti njega hlebom, a nikako pokazivati zube nekome ko je jači od tebe.

Ako nemas neke argumente zaobidji temu, ovo su ozbiljni problemi za jedno poremeceno drustvo kao sto je srpsko. Evo ti malo se edukuj o femicidu u Srbiji.

http://www.zeneprotivnasilja.net/femicid-u-srbiji

prvo ova tema pod naslovom 'prosečan muškarac u srbiji' sa gomilom imbecilnih generalizacija i uvreda

http://forum.krstarica.com/showthread.php/743058-Prosecan-muskarac-u-Srbiji

Ukoliko gledamo sa strane, pogotovo mi koji smo bili i u inostranstvu, mozemo zapaziti neke trendove i koje su to zelje muskaraca u Srbiji, kako u pogledu izgleda, ponasanja itd

Izgled - vole da idu u teretanu, krupniji volovski vrat ako imaju ponosni su i rado ce okaciti zlatne kajle. Ukoliko imaju kes, sto skuplja, besnija kola , dzip moraju da voze ne bi li se istakli, ukoliko nemaju pate za tim.

Recnik- veoma skroman i vole dve reci a to su brate i alooo . Potom vole da izigravaju jeebace, hvale se time, koliki im je, da su pravi muskarci a to je po njima ako su najslicniji neandertalcu po izgledu i pogledu. Takav imaju i pristup kod zena pa se posle cude zasto su sami.

Obrazovanje- uglavnom u poslednjoj deceniji dominiraju sa sega mega giga diplomama, dakle obavezno privatni fakultet jer sto bi se oni mucili inace i ne razumeju akademski recnik pa bolje da im diploma sluzi za kicenje jer mozda ce im necemu zatrebati taj papir.

Na Zapadu su muskarci vise ugladjeni, sa manirima, ponasanjem, sarmom ali to za ove u Srbiji znaci da su piqkasti i feminizirani, nisu oni kao srpski jeebaci. Eto kratak ali tacan opis, dalje nastavite sami

a sad i ova. ti u stvari koristiš to što se desilo toj jadnoj devojci da isteruješ neku svoju agendu i pripisuješ krivicu svim srpskim muškarcima. to znači da ili si neki bot ili poremećena.

a sad, evo ti link sa slučajem gde je žensku lik ubio kad ga je odbila, događaj se zbio u americi, pa otvori temu kako su merički muškarci nenormalni.

http://www.huffingtonpost.com/2014/10/07/mary-spears-killed-detroit_n_5945518.html

prvo ova tema pod naslovom 'prosečan muškarac u srbiji' sa gomilom imbecilnih generalizacija i uvreda

http://forum.krstarica.com/showthread.php/743058-Prosecan-muskarac-u-Srbiji

a sad i ova. ti u stvari koristiš to što se desilo toj jadnoj devojci da isteruješ neku svoju agendu i pripisuješ krivicu svim srpskim muškarcima. to znači da ili si neki bot ili poremećena.

a sad, evo ti link sa slučajem gde je žensku lik ubio kad ga je odbila, događaj se zbio u americi, pa otvori temu kako su merički muškarci nenormalni.

http://www.huffingtonpost.com/2014/10/07/mary-spears-killed-detroit_n_5945518.html

To je drustvena realnost u Srbiji koja dosta govori o muskarcima. Dala sam link sa podacima o nasilju, ubijenim zenama a gde je ono nasilje koje se svesno gura pod tepih a masovno se desava. Treba da se otvore oci da je Srbija drustvo gde je ovakav odnos prema zenama sasvim ocekivan a za sve vas i normalan sudeci po komentarima jer vi u tome ne vidite nista lose.

umesto sto uce da imaju stav(bez pokrica) ,bolje bi im bilo da rade na sebi i samopouzdanju da postave na mesto navalentne muskice,ako sagledas problem u korenu onda su to tv i tabloid licnosti koje im daju lazno samopouzdanje da se ugledaju na uspesne starlete,mlade fudbalera i lovana,da rade na izgledu kako bi se bolje prodale,nemoj da okreces pricu kako smo mi ljubomorni sto nama takve ne daju jer nemamo dovoljno kesa,one su kao i sve ostale devojke samo posrnule za parama i paznjom,niko od nas nece zatvarati oci da se to bas u klubu desilo,daj neki clanak da se na adi desava slicno

To je drustvena realnost u Srbiji koja dosta govori o muskarcima. Dala sam link sa podacima o nasilju, ubijenim zenama a gde je ono nasilje koje se svesno gura pod tepih a masovno se desava. Treba da se otvore oci da je Srbija drustvo gde je ovakav odnos prema zenama sasvim ocekivan a za sve vas i normalan sudeci po komentarima jer vi u tome ne vidite nista lose.

pa to možda očekivan i normalan za muškarce iz tvoje okoline srećice... ali treba da razumeš da ti muškarci iz tvoje okoline srećom nisu validan uzorak za tumačenje proseka a to što ti misliš da je to tako je stvar tvoje nesvesti. drugo, činjenica da si ti negde na temi videla da neko u ovoj vesti ne vidi ništa loše najbolje govori o tvojoj (ne)inteligenciji, kao i o tome koliko si pod uticajem halucinacija i paranoja. kao što rekoh, lekić, ajd

Ovo sto ti trenutno radis je neki vid nasilja.

Fizicko nasilje prema svima se zakonski sankcionise pa stoga ne znam sta cmizdris ili ukazujes na isto,sta pokusavate-da budete iznad zakona?

Pa to sto ljudi sve cesce ubijaju zene govori samo o zenama i to lose-jer ako ti znas da ces da lezis 20 godina pa i pored toga se odlucis na takav korak to samo govori koliko zlo je bila ta zena.

Ovo je laz.....ili da bude jasnije....

Ovo je laz

Toliko pokvarenih stvari devojke rade, nadje se neki tipson da uradi nesto naopako, ali ....
"Ovakvih slucajeva ima na stotine jer muskarci u Srbiji vole da nasilno prilaze, vulgarni su i ukoliko ih devojka odbije dobice batine a mozda i silovanje."
je cisto i svima jasno zlonamerno huskanje neke maloumnice isfrustrirane...u ovom slucaju autorke ove teme.

pa to možda očekivan i normalan za muškarce iz tvoje okoline srećice... ali treba da razumeš da ti muškarci iz tvoje okoline srećom nisu validan uzorak za tumačenje proseka a to što ti misliš da je to tako je stvar tvoje nesvesti. drugo, činjenica da si ti negde na temi videla da neko u ovoj vesti ne vidi ništa loše najbolje govori o tvojoj (ne)inteligenciji, kao i o tome koliko si pod uticajem halucinacija i paranoja. kao što rekoh, lekić, ajd

Vec u drugoj poruci , lepo se kaze da je to ok i da je dobila sto je trazila, dalje ne moram ici. Tvoji postovi kao i drugi samo potvrdjuju da je ovoj zemlji potreban protektorat od strane civilizovanih naroda na nekoliko decenija . Potom edukacija od osnovne, kako se ponasati prema zenama i da nije legitimno ih ubijati i silovati kao sto Aztec kaze. Shvatanje se mora i sistem vrednosti promeniti.

U drustvu se promovise vid ponasanja "zajeb*n sam i opasan sam" pa zato ljudi tako i prolaze jer naidju na jos vece budale pa nastane problem. Umesto da se jos od malih nogu ljudi uce da budu fine i korektne osobe i da nasilje i fizicko i psihicko primenjuju kao poslednju meru odbrane oni se vaspitavaju bas suprotno pa dolazi do ovakvih situacija.

Ovo sto ti trenutno radis je neki vid nasilja.

Fizicko nasilje prema svima se zakonski sankcionise pa stoga ne znam sta cmizdris ili ukazujes na isto,sta pokusavate-da budete iznad zakona?

Pa to sto ljudi sve cesce ubijaju zene govori samo o zenama i to lose-jer ako ti znas da ces da lezis 20 godina pa i pored toga se odlucis na takav korak to samo govori koliko zlo je bila ta zena.

Evo prati slucaj, ne da nece dobiti 20 godina vec nece ni biti u zatvoru, mozda par meseci max, postace heroj nacije.

tako lik obriso livadu na avali s plasticnom ribom mi kao pritrcali da ih odvojimo,dosla murija kaze ko oce da da izjavu i svedoci al da znate da od toga nema nista povuci ce ona prijavu,rece ona da nema gde da ode,u kupacem ostala on otiso,onda covek malo razmisli o nekim koje cackaju mecku ko ona zujovic sto je vlada oplaveo,to je cena popularnosti,na selu bi sigurno bolje prosla,mislim bar da skuva nesto

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back