Brutalno krsenje ljudskih prava u SAD i izostanak reakcije na isto u ostatku sveta

Dobro, ali iovako ionako moraš imati cenzuru na društvenim mrežama. Npr, poziv na ubojstvo. E vidiš, tu sada dolazimo do mutne granice: kako precizno definirati poziv na nasilje, govor mržnje? Fake news koji mogu biti opasni? Trampara se usrao jer je odnio pobjedu na Twitteru, a sada ga cenzuriraju, a Šešeljev pulen misli da zaslužuje poseban tretman.
ja mislim da je cukerberg napunio gace, a ne tramp

ti razmisli opet gde sve ovo vodi, jer sutra cemo imati cenzuru misli, neces smeti da mislis svojom glavom, jer ce neko to da proglasi za kriminal

ja mislim da je cukerberg napunio gace, a ne tramp

ti razmisli opet gde sve ovo vodi, jer sutra cemo imati cenzuru misli, neces smeti da mislis svojom glavom, jer ce neko to da proglasi za kriminal
Обраћаш се лику који је тврдио да ће Новорусија пасти колико сутра пре неких 5-6 година.Изузетно је интелигентан и добронамеран лик, душа од човека.

Обраћаш се лику који је тврдио да ће Новорусија пасти колико сутра пре неких 5-6 година.Изузетно је интелигентан и добронамеран лик, душа од човека.
ma znam ga, vakcinas, ali sta cu mu kad je fin, pa i ja treba da budem fin ... mozda proba da shvati siri kontekst... tramp se navodno uplasio, a tramp nema nikakvog protivkandidata, osim dementnog i korumpiranog pedokriminalca bajdena... tviter moze da resi za ''po ure''

ma znam ga, vakcinas, ali sta cu mu kad je fin, pa i ja treba da budem fin ... mozda proba da shvati siri kontekst... tramp se uplasio, a tramp nema nikakvog protivkandidata, osim dementnog i korumpiranog pedokriminalca bajdena
Монтенегрин вона би усташа, србофоб, селфестим персоналиту, лијеп и пожељан на сваком партију.

A danas kao nemaš cenzuru?
pa, imam, zaneli se neki levicari, umislili da su cenzori, a zaboravljaju ko je izmislio internet
jednim potezom svi ti cenzori mogu da ostanu bez posla, pa na biro za nezaposlene
a za trampa ne brini; bolje brini za ovu staru baba jagu i njeno mentalno zdravlje kada podrzava bajdena

Back