Brutalne scene zlostavljanja životinje objavljene na “fejsbuku”

kuja-v.jpg

"ljudi" ubili lutalicu koja je dojila svoje mladunce. I sad vi pobornici toga da se lutalicama stane na put shvatite da taj koji je ubio ovu lutalicu ovako je na vasoj strani.

Ovakve umobolnike na lecenja...jer ce takvi cim im se ukaze prilika BRUTALNO zlostavljati ljude!

bdw evo sta jos umobolnici psihopaticni rade

U Borči truju pse!

Stanari borčanske ulice Bele Bartoka već nedelju dana pronalaze otrovane pse lutalice u svom komšiluku. Strahuju i za zdravlje jer su mnogi od njih bili u kontaktu sa životinjama dok nisu uginule

Meštani naselja Borča već nedelju dana pronalaze tela uginulih pasa lutalica kraj kapija svojih domova u ulici Bele Bartoka. Kako navode, najviše uginulih životinja, ali i plastičnih činija sa zatrovanim mlevenim mesom zatekli su na parkingu u ovoj ulici kod broja 52. U policiji su potvrdili da su psi lutalice uginuli nakon što su pojeli nepoznatu roze hranu i da još ne znaju ko je odgovoran za ubijanje i mučenje ovih životinja.
Branka Milinković, stanarka ulice Bele Bartoka u Borči, kaže da se i njene komšije plaše za svoje zdravlje jer su bili u stalnom kontaktu sa otrovanim psima.
Gledali ih kako umiru
- Prizor je bio mučan. Prvo smo nalazili uginule životinje na parkingu kraj naše zgrade, a onda smo počeli i da ih gledamo kako umiru. Šetali su levo desno sa penom u ustima, trzali se, povraćali svuda po kraju i umirali na našem pragu. Nakon nedelju dana, koliko ovo traje, u ulici nema više nijednog psa, a policija još ne zna ni ko je odgovoran, kao ni čime su otrovani. Iskreno se nadam da će ovo prestati da i mi ne bismo prošli kao te jadne životinje - ispričala je za Press ogorčena Branka.

Ona je naglasila i da su svi psi uredno vakcinisani i čipovani i da nikada nikog nisu napali.
- Svi su imali imena i bili su naši mezimci. Ne razumem zašto bi im neko naudio kada nisu agresivni. Osim toga, mogli smo i mi da se otrujemo, a posebno deca jer su bila u kontaktu sa njima. Danima smo čistili igralište, šetalište i parking varikinom da se zaraza ne bi proširila. Inače, u kraju više nema ni mačke ni ptica, a u ulici kruže priče o tome ko je odgovoran. Prvo smo čuli da su odgovorna četiri muškarca, da bi mi nedavno komšinica ispričala kako su se na nekom roditeljskom sastanku roditelji mališana koji se plaše pasa dogovorili da uklone pse. Ko zna šta je istina - ispričala je Branka.

Priču je potvrdio i Vladimir Milićević, koji je uspeo da dva psa odvede kod veterinara na vreme.
Još se ne zna ko je trovač
- Sreća pa su ih meštani našli čim su okusili hranu. Odmah sam ih odvezao kod veterinara. Nakon pregleda potvrdio je da su otrovani - rekao je Vladimir.
U policiji su naveli da je istraga u toku.
- Naša patrola je po pozivu meštana naselja Borča 21. oktobra izašla na mesto zločina. Naime, na parkingu u ulici Bele Bartoka pronašli smo dva psa mešanca uginula nakon što su konzumirala roze materiju nepoznatog porekla. Ista situacija ponovila se i posle svega nedelju dana, na šetalištu kod broja 50, pa smo podneli krivičnu prijavu protiv N. N. izvršilaca zbog krivičnog dela ubijanja i mučenja životinja - navode u policiji.

izvor: Press

jedini koji ovde lupeta si ti i jos sa tom primitivnom srbenda sajkacom na avataru

decko koji je to snimio je rekao da je sa prozora video kako se sinter brutalno odnosi prema psu, sisao je, poceo da snima krenuo da pomogne psu i tu je opisao groznu scenu a pokazali su i snimak

uglavnom, ta umobolna sintercina je suspendovana i pokrenut je disciplinski postupak protiv njega

mrs bre stoka bolesna svoje frustracije iskaljuje na zivotinjama i to na taj nacin u 21 veku

E moja Lejdi..

Da narod samo zna SA KAKVOM BRUTALNOSU ubijaju pse po Centrima za sakupljanje pasa lutalica po vecim grdovima u Srbiji, verovatno bi se sokirali!

Ljudi misle da tano nesretne nezeljene zivotinje "uspavljivaju" injekcijama, a ne sanjaju da ih lisavaju zivota na najsadistickije nacine!

Na tom poslu su redovno najveci primitivci, prostacine i PSIHOPATE.

Meni je to pricao covek koji je VIDEO kako to rade u Novom Sadu.

E moja Lejdi..

Da narod samo zna SA KAKVOM BRUTALNOSU ubijaju pse po Centrima za sakupljanje pasa lutalica po vecim grdovima u Srbiji, verovatno bi se sokirali!

Ljudi misle da tano nesretne nezeljene zivotinje "uspavljivaju" injekcijama, a ne sanjaju da ih lisavaju zivota na najsadistickije nacine!

Na tom poslu su redovno najveci primitivci, prostacine i PSIHOPATE.

Meni je to pricao covek koji je VIDEO kako to rade u Novom Sadu.

sta zelis da mi kazes...?
mislim i sama znam koliko psihicki bolesnih ljudi ima...

Back