Brutalan mafijaški napad na ikonu srpskog novinarstva!!

UQwMlP5.png

Jel mu ćoki ovo jedno oko malo pritvorio ?

Jeb'o mlađeg čo'eka koga je Čoki u stanju da bije !
Isto važi i za Čanka.

Poslednja izmena:
Nedavno sam bio na ručku s fudbalskim "stručnjacima"...Koja je to bulumenta od
"sportskih" nazovi "mafijaša"...To je talog sporta,pomodni klimakterični "bizmismeni"
nedojebani u sve šupljine uključujući i moždanu...Sitne duše ,sitnokriminalne
provijencije...Ali to je u našem sportu mejnstrim...Tuga...
(Naravno,ručak nisam ni počeo-na prvi poziv telefona sam rekao da mi je žao,
ali neodložna obaveza...)
Nemam više želje da ih vidim...A te "emisije" šaltam kanal...

Bravo za tekst! Ali sto je najgore u SRB nije takav mejnstrim samo za sport vec za sve.Pocev od Politike,Vlade,Bankarstva,Obrazovanja... sve nas neki ne znam kako da ih nazovem POGRDNO a da se ne spustim na njihov nivo. A nemogu vise jer me BOLI i Srce i Dusa za mojom Otadzbinom-mojom-nasom svetinjom jedinom koju imamo a svaki dan gledam i dozivljavam kako takvi je unistavaju i niko nista!!!

Nije ga prebio nego mu lupio 2-3 ćuške, da je stvarno hteo da ga prebije posleo bi one njegove četnike-sever da to odrade,oni su jako efikasni u tim rabotama od prebijanja Radikala u Zemunu 2004.dok su ovi lepili plakete (za neupućene reč je predsedničkim izborima te godine) do prebijanja raznih novinara kao npr.pokojnog Nikolu Simića (preminuo je mnogo kasnije nevezano za batine) i mnoge druge...
Ćoki je ološ neopavani ali i ovaj Anđus mi je tu mutan,zašto se nije branio?
Moguće je da zna nešto što mi ne znamo tj.zna da je tu pojeo gowno i da je kriv,što ne daje Ćokiju za pravo da glumi huligana ali opet,ko zna šta se tu valja iza brega ..
Možda je Anđus jedan od onih holivudskih"novinara"koji provocira metu do krajnjih granica a onda kad dobije preko nosa-kuku lele,oću odštetu i sl. ma ništa me niše ovde ne može iznenaditi ,sve sam već video i čuo.

Back