Brutalan mafijaški napad na ikonu srpskog novinarstva!!

al bundy

Legenda
Poruka
64.033
Čović pretukao Anđusa ispred TV Kopernikus!

Nebojša Čović došao je ispred Televizije Kopernikus i nekoliko puta šutnuo, a zatim udario pesnicom u glavu Dejana Anđusa

Nebojša Čović prvi čovek KK Crvena zvezda, napao je Dejana Anđusa poznatog novinara TV Kopernikus večeras posle emisije KCN Sport, ispred ove televizije.

Kako Telegraf saznaje, Čović je došao posle emisije džipom, kojim je upravljao njegov zet, Miloš Ninković. Čović je Anđusa pratio i provocirao na ulici ispred televizije.

Nakon rasprave koja je usledila, Anđus je rekao Čoviću da neće sa njim da polemiše i da, ukoliko ima nešto da kaže treba da dođe u njegovu emisiju.

Čović je zatim izašao iz kola i pitao ga: “Šta ti imaš da pominješ mog sina u emisiji?”, a zatim mu je prišao i šutnuo ga u predelu mošnica. Nakon toga je nastavio da ga šutira, da bi ga na kraju udario pesnicom u glavu.

Anđus je kolima Hitne pomoći odvezen u Urgentni centar.

http://www.telegraf.rs/vesti/1100336-covic-pretukao-andjusa-ispred-tv-kopernikus

Hoće li neko u ovoj zemlji konačno stati na put ćoravom teroristi i mafijašu? :evil:

Nedavno sam bio na ručku s fudbalskim "stručnjacima"...Koja je to bulumenta od
"sportskih" nazovi "mafijaša"...To je talog sporta,pomodni klimakterični "bizmismeni"
nedojebani u sve šupljine uključujući i moždanu...Sitne duše ,sitnokriminalne
provijencije...Ali to je u našem sportu mejnstrim...Tuga...
(Naravno,ručak nisam ni počeo-na prvi poziv telefona sam rekao da mi je žao,
ali neodložna obaveza...)
Nemam više želje da ih vidim...A te "emisije" šaltam kanal...

Nedavno sam bio na ručku s fudbalskim "stručnjacima"...Koja je to bulumenta od
"sportskih" nazovi "mafijaša"...To je talog sporta,pomodni klimakterični "bizmismeni"
nedojebani u sve šupljine uključujući i moždanu...Sitne duše ,sitnokriminalne
provijencije...Ali to je u našem sportu mejnstrim...Tuga...
(Naravno,ručak nisam ni počeo-na prvi poziv telefona sam rekao da mi je žao,
ali neodložna obaveza...)
Nemam više želje da ih vidim...A te "emisije" šaltam kanal...

I jedne i druge okačim na čiviluk... Svet bi bio lepši bez njih.

UQwMlP5.png

Jel mu ćoki ovo jedno oko malo pritvorio ?

Back