brutal

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
dobio sam reputaciju da sam brutalan, pa mi to dade povod za temu...
da li vama više prija da vam neko kaže iskreno mišljenje o vašem izgledu, pa makar vam to malo i pogodilo sujetu, ili vam više prijaju laskanja, komplimenti, čak i kada ste svesne da to nije od srca, da nije iskreno...?
ovo je prvenstveno upućeno ženama, al pošto su ovde muškarci glasniji od žena (zaključno sa mnom, naravno), mogu i muški da odgovore

da li vama više prija da vam neko kaže iskreno mišljenje o vašem izgledu, pa makar vam to malo i pogodilo sujetu, ili vam više prijaju laskanja, komplimenti, čak i kada ste svesne da to nije od srca, da nije iskreno...?
ovo je prvenstveno upućeno ženama, al pošto su ovde muškarci glasniji od žena (zaključno sa mnom, naravno), mogu i muški da odgovore
pitanje je da li sam trazila misljenje o mom fizickom izgledu
pitanje je i iz kojih pobuda mi ta osoba brutalno iskazuje svoje misljenje
taj fazon "samo sam iskren" obicno bude ventil za neku losu nameru,i to se vidi,a nemoj da me potcenjujes to ne volim
prijaju mi komplimenti,naravno,ali i tu nemoj me potcenjivati,to mi stvarno ide na onu stvar

pitanje je da li sam trazila misljenje o mom fizickom izgledu
pitanje je i iz kojih pobuda mi ta osoba brutalno iskazuje svoje misljenje
taj fazon "samo sam iskren" obicno bude ventil za neku losu nameru,i to se vidi,a nemoj da me potcenjujes to ne volim
prijaju mi komplimenti,naravno,ali i tu nemoj me potcenjivati,to mi stvarno ide na onu stvar
a što misliš da je tako ? :)
ne kažem da nema i toga, ali zar misliš da je uvek tako ?

sujeta radi kod svih 110%, samo je pitanje šta gadjaš.
zato se i kompliment daje a i kritika.
mislim da stvarno neko ima dobru nameru da nekog razveseli ili da mu da dobronamernu kritiku? ma da.
volim jedino kad čujem ono što želim da čujem (u tom trenutku), što se naravno retko pogodi.
otkud znam, volim da mi napipaš šta me pali da čujem i da mi lažeš, makar i loše.

mislim da stvarno neko ima dobru nameru da nekog razveseli ili da mu da dobronamernu kritiku? ma da.
volim jedino kad čujem ono što želim da čujem (u tom trenutku), što se naravno retko pogodi.
otkud znam, volim da mi napipaš šta me pali da čujem i da mi lažeš, makar i loše.
:lol:
dobar post

a što misliš da je tako ? :)
ne kažem da nema i toga, ali zar misliš da je uvek tako ?

grrrrrrrrrrrrrr
aj procitaj lepo
ja kazem obicno bude
a ti citas uvek bude
umem da prepoznam kad je namerna dobra a kad losa
ima tu i kad je prilika,i od koga dolazi i da l je pred publikom,i kako je receno,ma mislim nismo mala deca,kad se napusava na dvvd nije isto kao kad napises pp i kazes skloni onu fotku unistice te hejteri :malav:
mislim razumes sta pricam,sigurna sam

o85a.jpg

ne volim lazne komplimente i podilazenje, ali mrzim komentarisanje iz zle namere
nije mi problem da cujem da se nekome nesto ne svidja
ali mi smeta kad horda od tri lesinara krene da ubedjuje sve oko sebe da treba da promene svoj utisak - morate vise da verujete meni nego svojim ocima sindrom

ne volim lazne komplimente i podilazenje, ali mrzim komentarisanje iz zle namere
ali mi smeta kad horda od tri lesinara krene da ubedjuje sve oko sebe da treba da promene svoj utisak - morate vise da verujete meni nego svojim ocima sindrom

na to ciljam

Prija mi samo kada je iskreno, a ja to osetim :)
Laskavce prepoznajem na kilometre.
A nemam problem ni sa kritikama, dapace.

sto mi na onoj temi ne odgovoris koliko imas godina :lol:

ti treba da poradiš na tome da ti to ne samo prestane da smeta nego da prihvatiš kao nasušnu potrebu, recimo meni da veruješ slepo bez obzira na ono što vidiš

inače et tema - naravno da će više da im prijaju lažni komplimenti i providna laskanja, svaka koja kaže suprotno laže kako ne bi ispala još slabija nego što jeste

Volim da mi kaze iskreno misljenje, pogotovo odredjene osobe i one koje su mi bliske, ostali mogu da serrendaju sta oce, mogu da mi kazu da imam i magarece usi, zube, da sam ruzna ko lopov i tacno me zabole jer znam ko sam, sta sam, mislim da sam samosvesna.
Niko nije gadljiv na komplimente, ali treba imati taj osecaj, tu intuiciju, tu spoznaju kad neko to govori i radi tek radi reda...

Inace, ako ne cujemo "iskreno misljenje" tamo nekog, necemo da znamo kako izgledamo?! :lol:

Ovde su najiskreniji komentari kad je namera da se neko uvredi, povredi, omalovazi, diskredituje, ... i sve onako prostacki "iskreno".

huh dobro je...taman me ubediše da sam zlonameran svaki put kad ne dam kompliment,, il se moje mišljenj razlikuje od gomile ostalih mišljenja :sad2:

zasto bi dilajt svima moralo sve da se svidja na isti nacin

ti treba da poradiš na tome da ti to ne samo prestane da smeta nego da prihvatiš kao nasušnu potrebu, recimo meni da veruješ slepo bez obzira na ono što vidiš

:lol:

Back