Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
@ biska
Da, znam i redovno pregledam... jer kada gledam listu nezdrave hrane vidmi svoju listu najukusnije hrane + nikotin+kofein = velika predispozicija. Uzas!
Da, ja idem na svakih 6 meseci na pregled UZ, a nesto bas ne znam da se samopregledam, jer, kado god probam, ja osetim neku gomilu cvorica i otkud znam koji od njih ne nevaljao...moja doktorka kaze da su ti cvorici normalna stvar...jedino valjda ne valjaju oni neki veci il drugaciji, sta znam....ma, zato ne lupam glavu time vec odem jednom u 6 meseci kod strucnjaka ili i pre ako posumnjam nesto i to je to...ja imam genetsku predispoziciju + nezdrava hrana, cesto...
Pomislila sam na neke stvari kao sto su carape kao helanke do ispod kolena a navlace se na cizme, ili odevni predmet koji lici na pojas a nosi se preko tanje bodi majce, od visokog struka do gacica, takve stvari
Pa imas takve stvari ali to uglavnom nose nigerke..........amerikanke su sto se tice oblacenja KATASTROFALNE! Imas ovde mnogo bollje stvari od tih sto si ti navela.........ma nasla bi ti ovde sve sto ti treba.........amerika je puna sranja.............ime i sto treba i sto ne......... :razz: :wink: