Brus Vilis tesko bolestan. Pocetak demencije.

Belgradeboy

Elita
VIP
Poruka
23.765
"Istina je. Režirao sam četiri filma sa njim, tako da znam iz prve ruke. Tužno je videti kako se legenda poput Brusa raspada pred vašim očima. Video sam kako je raditi sa njim u poslednjih nekoliko godina", napisao je u komentaru na Fejsbuku ispod snimka o glasinama o glumčevoj bolesti.

Prema pisanju medija, Brus Vilis želi da zaradi što više novca dok je još u mogućnosti. Zbog tog cilja preuzima uloge koje su plaćene manje u odnosu na ono što je navikao.

Danas u svetu ima oko 50 miliona ljudi kojima je dijagnostikovana demencija. Poražavajuće je što, po rečima lekara, svake godine se ovaj broj uvećava za još 10 miliona. Najčešći oblik demencije je Alchajmerova bolest i dijagnostikuje se u 60-70% slučajeva.

TUŽNO JE GLEDATI KAKO SE LEGENDA RASPADA PRED VAMA! Brus Vilis teško BOLESTAN - nije pamtio tekstove, ovo su prvi znaci! https://mondo.rs/Magazin/Zdravlje/a1609330/Brus-Vilis-boluje-od-demencije.html

Još je u nekim dobrim godinama i ostaće gigant među holivudskim glumcima, i jeste mi žao, najiskrenije, ali ako on mora sad u takvom stanju još da se nateže da zaradi koju kintu za sebe, za ženu i decu...
Onda je svet stvarno otišao u Honduras!
Pulp Fiction Art GIF by hoppip

igrao u nekoliko trash filmova C produkcije poslednjih godina tipske uloge... a mora da radi da ostavi nesto onolikoj decurliji a i alimentacija za onu lujku sigurno nije mala...
Koliko dece ima?

Odradio je svoje. Sledi mu raj u paklu prvo. Pa raj. Leptir vrv... pa vrv volić... pa psić.. pa nazad u pakao, lutak s umom...i onda i odrasli pojedinac nakon obrazovanja..

Нашао младу жену па није ни чудно да га хвата деменција. Не сме то тако у његовим годинама.
Па она деца са Деми имају преко 30 година. Не верујем да ту мора да плаћа нешто. А ни њој.

Pa demencija je staracka bolest a on jos uvek nije tako star i jos uvek je relativno covek u snazi i nekim dobrim godinama, takodje za prevenciju demencije bitan je i nacin zivota i da je covek aktivan i da je pre svega odrzava neku umnu aktivnost sto on kroz glumu, ucenje tekstova, stalnu interakciju sa ljudima svakako radi, tako da sve i da je ovo istina ono dosta cudno i iznenadjujuce.

Hajde da mu napravimo svojevrsni ''tribute'', ako se autor teme slaže?
Ima nekoliko intervjua u kojima me je fascinirao kao zvezda koja je čvrsto nogama na zemlji.
Evo jednog od pre 10ak godina.

imgbin-bruce-willis-john-mcclane-die-hard-actor-david-addison-jr-actor-pFHUeSrNYWJiNXTuCfupTkr...jpg

Sa 61 filmom iza sebe, sa sigurnošću se može reći da je Brus Vilis bona fide* holivudska zvezda. Ali uprkos svojoj dugoj biografiji, 57-godišnjak ne misli da je baš sjajan u svom zanatu.
„Mislim da nisam baš dobar u tome“, kaže on u novom broju Eskuire-a. "Ali volim to da radim."

Ustvari, rola koja ga je učinila poznatim sredinom 80-ih, kada je pet sezona igrao detektiva mudraca u "Moonlighting" sa Sibil Šepard, "nije bila gluma", kaže Vilis.
„Ljudi su mi govorili: 'Hajde da napravimo lik koji si ti, da bi mogao da ga igraš onakvog kakav jesi. Momak kakav si noću.' Bilo je zabavno. Zabavno. Nije bilo teško, iako sam tvrdio da jeste."
*Bona fide (ablativ od lat. bona fides — dobra vera) latinski je termin koji znači u dobroj veri, dobronamerno ili u dobroj nameri [učiniti, reći].

Vilis možda ne veruje u svoje glumačke sposobnosti, ali producenti i reditelji svakako veruju.
Trenutno(2012), ima pet filmova koji izlaze ove godine, počevši od „Moonrise Kingdom“ Vesa Andersona, nastavaka „GI Joe“ i „The Expandables“, „The Cold Light of Day“ sa Sigourney Weaver, i naučno-fantastičnog trilera „Looper “, koji Vilis opisuje kao bolje od bilo čega što je ikada uradio. Napisan od strane reditelja „Brick” Riana Džonsona, u njemu glume Vilis i Džozef Gordon-Levit kao starija i mlađa verzija korporativnog ubice koji putuje kroz vreme. „Rian”. uradio je neverovatnu stvar", hvali se Vilis. "On je smislio originalnu priču... To je više od originalne priče. To je priča o kojoj će ljudi pričati i videti dvaput. I raspravljati o. Svađao sam se sam sa sobom oko priče kada sam je pročitao prvi put."
MV5BMTg5NTA3NTg4NF5BMl5BanBnXkFtZTcwNTA0NDYzOA@@._V1_.jpg

Izvor teksta:https://www.yahoo.com/entertainment/blogs/aline/bruce-willis-don-t-think-m-very-good-195028359.html

Willis.png

Photo source: https://www.yahoo.com/entertainment/blogs/aline/bruce-willis-don-t-think-m-very-good-195028359.html

Vilisov sledeći projekat je još jedan deo u franšizi „Umri muški“, koja je debitovala 1989.
Iako tvrdi da nije oduševljen nastavcima — uprkos činjenici da je mnogo učestvovao — on shvata da je to znak vremena u Holivudu.
„Ušao sam u posao pre nego što je bilo takvih stvari“, objašnjava on.
„Samo smo rekli: 'Hajde da napravimo još jednu.' To smo uradili sa 'Umri muški'. 'Hajde da napravimo još jedan film Džona Meklejna.'
Sada ne žele da snimaju film osim ako ne budu spremna dva nastavka."

Willis.png

Photo and text source: https://www.yahoo.com/entertainment/blogs/aline/bruce-willis-don-t-think-m-very-good-195028359.html

Ali jedna stvar za koju je Vilis više nego srećan što ima nastavak filma su njegova deca.
Sa Demi Mur ima tri odrasle ćerke Rumer (23), Scout (20) i Tallulah (18), a sa novom suprugom, bivšom manekenkom Emom Heming, ima ćerku Mejbel Rej, rođenu 1. aprila.
Da, kao oca četvoro dece njegovi "zabavni" dani moraju biti iza njega, Vilis brzo ispravlja.
„Sada sam zabavan, samo sa manje ljudi. Zaljubljen sam u svoju ženu i svoju decu. Treba mi vrlo malo. Prijatelji dolaze, deca dolaze kad mogu. Večeramo. I ja sam srećan da igram zajedno sa njima u tempu. Čuvam to za njih."

Bruce.png

Što se tiče lekcije koju je naučio sa svim tim estrogenom koji ga okružuje, Vilis kaže da se odupire porivu da govori.
„To je moje pravilo broj 1“, kaže on. „Više se radi o tome da budeš otac. Radije bih da čujem šta imaju da kažu. Više naučiš slušajući.“ Vilis takođe otkriva karakteristiku koja deluje pomalo šokantno zbog ponekad ledene, mračne akcione zvezde.
"Zasmejavam ih. Moraš da baciš šalu, moraš ih naterati da vide da je praviti gluposti i dalje ok. (I u tim i tim godinama, rekla bih da misli...)
Moraš ih naterati da se smeju."

Source: https://www.yahoo.com/entertainment/blogs/aline/bruce-willis-don-t-think-m-very-good-195028359.html
bruce willis 58 minutes pour vivre GIF

Gledao sam, ali ne sećam se kraja filma, šta je bilo?

Daj mi nešto lepo, smoren sam ko nula.... A smrt sam....

Kid Blue captures Old Joe and takes him to Abe. Old Joe breaks free, killing Abe and his henchmen, and goes to Sara's farm, followed by Kid Blue. While Young Joe kills Kid Blue, Old Joe pursues Sara and Cid. When Cid's face is grazed by a bullet, Sara calms him before he can react and kill anyone. She sends Cid into a cane field and positions herself to block Old Joe's line of fire. Joe realizes that Cid will become the Rainmaker if Old Joe kills Sara. He commits suicide, erasing Old Joe's existence, saving Sara and potentially preventing Cid from becoming the Rainmaker.

Heavy shit...Samo, eto, sve je jedan lik, koji se bori sa vremenom i samim sobom okarakterisan različitim figurama.... Sara wins....

Poslednja izmena:

Back