Bruka u NS: Komunalci terali majku bolesnog deteta sa ulice, a onda se pojavio njen „

Nije to sila Nane, već štiti ljude od švercera. Posao tog komunalnog je da sa ulice skloni sitne kriminalce. Kad bi bar tako radili i oni policajci koji sklanjaju krupni kriminal.

- - - - - - - - - -

Možda im je rečeno da se u sličnim situacijama sklone? Zbog medijkog pritiska i raznih babuna koji misle da je šverc bolji od plaćanja karte?

.

Čekaj jel oni primaju platu za sprovodjenje zakona ,pravilnika službe i tih nekih udredbi o komunalnim poslovima ,ili im je posao da postupaju u skladu sa onim što obajavljuju mediji i ti neki babuni . :think:

BogOmi, ne mogu da se odlučim na čijoj sam strani. Uđi u fiskalni sistem ko svi mučenici, pa prodaj šešire? Umri od gladi jer nemaš gde da prodaješ šešire? Svi su lopovi, da li mali lopovluk samo nesrećan slučaj okolnosti koji bi malog pretvorio u velikog? Šta je sa poštenim ljudima koji rade legalno, zašto postoji uopšte siva zona, šta je to šešir i gde raste baobab...sav zapitan sam..

BogOmi, ne mogu da se odlučim na čijoj sam strani. Uđi u fiskalni sistem ko svi mučenici, pa prodaj šešire? Umri od gladi jer nemaš gde da prodaješ šešire? Svi su lopovi, da li mali lopovluk samo nesrećan slučaj okolnosti koji bi malog pretvorio u velikog? Šta je sa poštenim ljudima koji rade legalno, zašto postoji uopšte siva zona, šta je to šešir i gde raste baobab...sav zapitan sam..

Нема потребе да се одлучујеш за страну. Држава треба да створи амбијент у коме продаја слика, кашика и шерпи не сме да буде потреба него слободан избор. Као они клошари што продају све и готива им је да спавају у ђубрету и испод моста.

Нема потребе да се одлучујеш за страну. Држава треба да створи амбијент у коме продаја слика, кашика и шерпи не сме да буде потреба него слободан избор. Као они клошари што продају све и готива им је да спавају у ђубрету и испод моста.

Pa okej, al za to postoji buvljak.

A pozvao bi jel? Pa normalno kad ne bi smeo sam jer bi i ti dobio slamcicu :ok:
zašto bih ja dobio slamčicu?
Ne bih bio u to tako siguran da sam na tvome mestu - ne poznaješ me.
Možda bih ja poslao toga crnogorca u bolnicu expresno - međutim nisu komunalci tamo da se biju već da sprovode zakone opštine i države srbije . za tuču se angažuje redovna murija.
Kao što neko reče i napisa ovde - :za to postoji buvlja pijaca a ne da staviš karton ili sto na ulicu gde stigneš.

Da li je država kriva što su oni klošari? Ako se ne varam, država je svima omogućila besplatno školovanje, pa ko neće da uči nema zbog čega da se buni.

- - - - - - - - - -

A pozvao bi jel? Pa normalno kad ne bi smeo sam jer bi i ti dobio slamcicu :ok:

Nije baš tako.

Upotreba sredstava prinude

Član 24

Fizičku snagu i službenu palicu komunalni policajac može da upotrebi samo ako u obavljanju poslova na drugi način od sebe ili drugog ne može da odbije istovremeni protivpravni napad.

Službena palica ima tehnička obeležja utvrđena podzakonskim propisima policije o sredstvima prinude, odnosno o posebnoj opremi za obavljanje policijskih poslova.

Sredstva za vezivanje komunalni policajac može, u skladu sa zakonom, da upotrebi protiv lica koje pruža otpor ili pokušava da pobegne.

Kao što sam već napisao, verovatno im je rečeno da smanje tenziju kad ovi uličari nasilnici krenu da talasaju.

Da li je država kriva što su oni klošari? Ako se ne varam, država je svima omogućila besplatno školovanje, pa ko neće da uči nema zbog čega da se buni.

- - - - - - - - - -

Nije baš tako.

Upotreba sredstava prinude

Član 24

Fizičku snagu i službenu palicu komunalni policajac može da upotrebi samo ako u obavljanju poslova na drugi način od sebe ili drugog ne može da odbije istovremeni protivpravni napad.

Službena palica ima tehnička obeležja utvrđena podzakonskim propisima policije o sredstvima prinude, odnosno o posebnoj opremi za obavljanje policijskih poslova.

Sredstva za vezivanje komunalni policajac može, u skladu sa zakonom, da upotrebi protiv lica koje pruža otpor ili pokušava da pobegne.

Kao što sam već napisao, verovatno im je rečeno da smanje tenziju kad ovi uličari nasilnici krenu da talasaju.

E to. Uzmeš diplomu i imaš svetlu budućnost u državi Srbiji. Gde živiš ti, u kom Diznilendu?

Пре неки дан био у крају око Бајлонијеве пијаце или како се већ зове, оно је да ти се смучи, стотинама метара около прострта некаква прљава ћебад, на њима некакве дрангулије, глупости, неки углавном маторци шатро праве бизнис ту, па оно бре треба разјурити, оно је ругло, на шта личи град, ако је ово уопште град.
И бар да ту има шансе да се нешто заради па пола муке, чуј ти ону бабу продаје шешире јер јој дете има леукемију, па лечење леукемије кошта десетине ако не и стотине хиљада евра, то ни са пристојним послом и добром платом не можеш да скупиш а не "продајући" глупости.

Него српска патетика и ирационалност нема граница, она будала снима, сад он као штити не знам кога, иди бре..

E to. Uzmeš diplomu i imaš svetlu budućnost u državi Srbiji. Gde živiš ti, u kom Diznilendu?

Sa diplomom možeš da radiš kao veterinar, lekar, zubar, da gradiš zgrade, budeš advoka, sudija... a bez diplome možeš da radiš u daleko manjem broju oblasti, bilo d aje u pitanju državni ili privatni posao. Zanm dosta ljudi koji sa diplomom rade svoj posao i uopšte im nije toliko loše, daleko od toga da idu na ulicu sa kutijom i prodaju šešire. I ja imam diplomu i nije mi loše, kao što ni tebi nije loše.

Poslednja izmena od moderatora:

Back