Bruka u Mileševi: Potukli se Atanasije i Filaret, čupali se za kose i brade na službi

Sumnjiv je meni ovaj Filaret. Pre nekoliko godina ga vernici umalo ne prebiše ispred manastira Kumanica kod Prijepolja.

- - - - - - - - - -

Bice da zaborvljas sta pises...

Neće (nece) biti da zaboravljam. Imam memoriju kao slon. Zdrav sam kao dren. Jak kao bik. Samo biljna ishrana. Policajci izmišljaju da sam pijan i smrdim na alkohol (iako ne konzumiram alkohol), a vi virtualni policajci izmišljate kako zaboravljam ("zaborvljas) šta pišem (sta pises). Nemam nikakvu obavezu prema tuđim izmišljotinama. Kako ko pravo govorio u moje ime tako imao pameti i zdravlja. Ojha.

- - - - - - - - - -

Sam poziv na "cekanje dokaza" u zemlji u kojoj sud nije u stanju u zakonskom roku da donese presedu, iako ima dokaza, je jasan signal slepe pristrasnosti koja bi cuvala i najgoreg zlocinca, samo ako nosi mantiju. :kpozdrav:

Kakav bre sud, to sve litaline, jandala i prčetine. Imam gadna iskustva sa njima. A o policajcima koji se bave prodajom da ne govorimo: http://rs.n1info.com/a375172/Vesti/Zaposleni-u-policiji-ukrao-dva-kilograma-heroina-iz-stanice.html . :cepanje:

Back