Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Bruka u Mileševi: Potukli se Atanasije i Filaret, čupali se za kose i brade na službi
Neće (nece) biti da zaboravljam. Imam memoriju kao slon. Zdrav sam kao dren. Jak kao bik. Samo biljna ishrana. Policajci izmišljaju da sam pijan i smrdim na alkohol (iako ne konzumiram alkohol), a vi virtualni policajci izmišljate kako zaboravljam ("zaborvljas) šta pišem (sta pises). Nemam nikakvu obavezu prema tuđim izmišljotinama. Kako ko pravo govorio u moje ime tako imao pameti i zdravlja. Ojha.
Sam poziv na "cekanje dokaza" u zemlji u kojoj sud nije u stanju u zakonskom roku da donese presedu, iako ima dokaza, je jasan signal slepe pristrasnosti koja bi cuvala i najgoreg zlocinca, samo ako nosi mantiju.
I posle se buniš kad se prepoznaš u kategoriji krezubih? Ne, nemoj, to jeste tvoja grupa, kao i svi ostali sa teme koji su krenuli da pljuju bez ikakavih proverenih informacija.
A ćelavo-krezubi brane popove-lopove. Ništa novo. Netrpeljivost između njih dvojice traje još iz vremena dok je Filaret bio na listi SPS za izbor episkopa. Ua SPS.
I posle se buniš kad se prepoznaš u kategoriji krezubih? Ne, nemoj, to jeste tvoja grupa, kao i svi ostali sa teme koji su krenuli da pljuju bez ikakavih proverenih informacija.
Verovatno su se raspravljali da li je bolji BMW ili AUDI.
- - - - - - - - - -
Poznato je da među ovim ekumenskim sveštenstvom ima lica koja rade za službu. Ovaj događaj je isceniran kako bi se diskreditovala crkva uoći rešavanja problema KiM.