BRUKA: Tijanini roditelji počistili sve pare sa računa, uzeli dva miliona €

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Razvodnik

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
302
X puta sam video neku samohranu majku na TV-u kako traži novac za bolesno dete, a bolesno dete drži u sobi u kojoj puši najskuplje cigarete. Dete je verovatno i bolesno zato što je samohrana majka pušila kao Turčin dok je bila trudna, a to što dete vreme provodi u oblacima duvanskog dima je razlog više da i dalje bude bolesno.

http://www.kurir-info.rs/bruka-tija...-racuna-uzeli-dva-miliona-evra-clanak-1062873

Ispada da je akcija sakupljanja novca za bolesno dete zapravo akcija za sakupljanje novca za najskuplje cigarete koje treba da puši samohrana majka... i da dalje truje i razboljeva sopstveno dete... tuga jedna. :(

http://www.kurir-info.rs/otvoreno-p...-dajte-pare-za-spas-druge-dece-clanak-1067155

Šta vi mislite o ovome? Ako ste dali novac za pomoć - osećate li se prevarenima?

Osećam da mi je jezivo muka od ovog ebenog kurira, a i od lešinara koji sliku mrtvog deteta i njenih roditelja zloupotrebljavaju iznova i iznova smišljajući jezive priče sa ko zna kojim ciljem. :bljak:

Pazi molim te, neće da se pravdaju i objašnjavaju pred nekim novinarčićem iz kurira :roll: Ma, sve ih treba u rudnik, a i mustre odavde koje razvlače takve priče i dodaju i zgražavaju se i pljuju, pljuju, pljuju... a pojma bre nemaju šta je istina! :besan2:
Izvor kurira iz Komercijalne banke bi trebalo momentalno otpustiti, mada... čisto sumnjam da takav i postoji...
Izmišljotina, eto to mislim.
Fuj bre, ostavite dete da počiva u miru i te ljude da prebole ako ikako mogu. Fuj, fuj i fuj i lešinari koji se hrane ovim i žuta štampa i sve po redu

Ako si dao novac, znao si zasto si dao, postojao je razlog veci od novca. Dao si i okrenuo se, zaboravio na novac.
Ako si ocekivao nesto drugo, onda nisi dao nego investirao.
Na zalost, ministarka je odugovlacila. Tijane nema.

A novac? Pa to je samo novac.
Ako si ga dao i okrenuo se i otisao, onda novac nije tvoj. Zahvali bogu na tome.
Pitaj bilo kog roditelja da li zeli taj novac? Takav novac? Novac za mrtvo cedo?
Na savest onima koji ce ga potrositi. Ne moze novac ni umiriti savest ni otkloniti bol.
Covek sudi samo sebi.

Deca nemaju tu srecu.

X puta sam video neku samohranu majku na TV-u kako traži novac za bolesno dete, a bolesno dete drži u sobi u kojoj puši najskuplje cigarete. Dete je verovatno i bolesno zato što je samohrana majka pušila kao Turčin dok je bila trudna, a to što dete vreme provodi u oblacima duvanskog dima je razlog više da i dalje bude bolesno.

http://www.kurir-info.rs/bruka-tija...-racuna-uzeli-dva-miliona-evra-clanak-1062873

Ispada da je akcija sakupljanja novca za bolesno dete zapravo akcija za sakupljanje novca za najskuplje cigarete koje treba da puši samohrana majka... i da dalje truje i razboljeva sopstveno dete... tuga jedna. :(

http://www.kurir-info.rs/otvoreno-p...-dajte-pare-za-spas-druge-dece-clanak-1067155

Šta vi mislite o ovome? Ako ste dali novac za pomoć - osećate li se prevarenima?
a ako sam dao anonimno,da li mogu potrazivati novac,nije mala suma u pitanju?

Tijanin otac : Nismo uzeli dva miliona evra!
01.11. 09:55 Srbija
tijana-u-bolnici.jpg

Nakon pisanja pojedinih medija kako su Jelena i Nebojša Ognjanović, čija je osmogodišnjaćerka Tijana umrla 15. jula, ne dočekavši transplantaciju srca u Hjustonu, podigli oko dva miliona evra s računa u Komercijalnoj banci, reakcije dolaze sa svih strana.
Otac Nebojša je u izjavi za Telegraf demantovao da je porodica zadržala novac.
Ne želimo ništa dalje da komentarišemo vezano za navode iz štampe, jer nema svrhe. Sve nejasnoće, ukoliko ih ima, rešiće nadležni sud,
poručuje glava porodice koja je ostala bez najmlađeg člana.

http://www.tvbest.rs/16791-tijanin-otac-negira-da-je-uzeo-dva-miliona-evra

Sta su staavili dva miliona pod misku i isetali iz banke? Dajte molim vas :roll: Prvo i osnovno tolika suma novce se ne moze podici tek tako, postoji procedura. Pogotovo sto banke po ekspoziturama ne drze tolike sume.
A druga stvar, ja vise sam misljenja da se ljudi osecaju prevarenima jer je mala umrla, a ne zato sto su roditelji podigli novac.
Inace, ne znam da li se seca neko, pre mozda dve godine na letovanju u Portugalu (ili Spaniji) nestala je britanska devojcica od 5-6 godina i iznajmljene kouce u kojoj je porodica letovala. Policija je pretrazila nebo i zemlju, ukljucili su i Interpol. U medjuvremenu je osnovan fond za pomoc u istrazi i u taj fond je lega pozamasna suma. Epilog: devojcica nikada nije pronadjena i slucaj je pao u zaborav, a roditelji su se vratili u Englesku, podigli novac iz fonda i platili sve svoje dugove.
Pretpostavljam da ovakvih slucajeva ima jos.

Ako si dao novac, znao si zasto si dao, postojao je razlog veci od novca. Dao si i okrenuo se, zaboravio na novac.
Ako si ocekivao nesto drugo, onda nisi dao nego investirao.
Na zalost, ministarka je odugovlacila. Tijane nema.

A novac? Pa to je samo novac.
Ako si ga dao i okrenuo se i otisao, onda novac nije tvoj. Zahvali bogu na tome.
Pitaj bilo kog roditelja da li zeli taj novac? Takav novac? Novac za mrtvo cedo?
Na savest onima koji ce ga potrositi. Ne moze novac ni umiriti savest ni otkloniti bol.
Covek sudi samo sebi.

Deca nemaju tu srecu.
to bi bilo to.

Сви који су дали паре на позив недотупавог су криминалци и треба испитати одакле им паре и ко им је попуњавао уплатницу.Пробајте да уплатите анонимно паре у банци или пошти на неки тамо рачун за неку тамо хуману акцију.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back