Sotir zvani djubre
Elita
- Poruka
- 21.519
Ако неко овде вређа, онда си то управо ти.
Јер омаловажаваш туђи рад.
И јер постављаш неке нереалне захтеве. А при томе сам не чиниш ни минимум.
600 хиљада прегледа, за тему из националне историје?
Наведи ми само где тако нешто уопште има.
Онај кога то не интересује, неће ни на даље бити заинтересован. И шта је уопште практична последица, ако сам потом не постане активнији на томе плану?
Ништа се не крије. Рекох да поједини профили на фб, с тематиком историје имају велик број прегледа и свиђања... Значи - људи то виде...
Међутим, теби у свему томе опет стално нешто није потаман...
Шта ти заправо хоћеш? Да ли уопште знаш то?
По који пут да упитам: а шта тебе спречава да сам нешто урадиш на овоме плану? Стално избегаваш одговор на то једноставно питање, и тражиш некакве изговоре.
Најлакше је другима придиковати, закерати...
С којим правом?
Sprecava me to sto nisam na mestu na kom sede Dragojevic i Goran Markovic. Eto to me sprecava.
Sto mi nije omoguceno sve sto je njima omoguceno.
Nisam bre ja ni scenirista a ni reziser.. Sta si se primila toliko ? Kako mogu ja da snimam bre..
Ja sam samo gledalac i ovde sam izrazio svoje misljenje. O tome sta zelim da gledam.
Samo bre ponavljas neke nebulozne mantre...
Po tvojoj logici ja nemam pravo da kritikujem fudbalske reprezentativce Srbije iz A selekcije.
Jer kada bi ih kritikovao ti bi onda rekla sa kojim pravom ? Sto ti ne odes da igras umesto njih..
Znaci po tebi ja ako ne umem da igram fudbal onda automatsski nemam pravo da kritikujem te iste fudbalere koji nece da igraju srcem za svoju zemlju i koji su vrhunski igraci u svojim klubovima a u reprezentaciji ne umeju da potrce i da sutnu loptu.
Znaci nemam pravo da ih kritikujem onda jel da? Nema veze sto igraci svaki druge zemlje igraju bolje u reprezentaciji nego u klubovima.. nema veze sto su nasi jedini koji nece da se bore za svoj nacionalni grb.. za svoju naciju i drzavu..
Ja ne smem da ih kritikujem.. Jer da bi stekao pravo da ih kritikujem ja bih onda morao kao ti da odem u neki seoski klub i da igram fudbal u sestoj ligi ? Jel tako ? E pa ti upravo to radis... Ti zeno igras fudbal u sestoj ligi... U seoskoj ligi ga igras..
I istripovala si da tim dajes neki doprinos i da ti to daje zapravo da kritikujes... a ja posto ne radim to sto ti radis nemam pravo..
I nemoj da lupas gluposti da onaj koga sada ne interesuje da se ne bi zainteresovao... NE LUPAJ !
Jer poznajem toliko ljudi ciji primeri demantuju tu tvoju tvrdnju ! I sama ljudska logika i zdrav razum te takodje tu demantuju !
Ne kazem ja da ce oni da se izloze na to i da ce sad da istrazuju danima i mesecima o tome...
Ali kao sto sam rekao bice im mnogo bolje jasnije neke stvari... Na primer ovako im pustas filmove kako su jadni bosnjaci i hrvati hteli samo mirno da zive u jugoslaviji kako su je voleli svi oni a eto zli varvari Srbi su izvrsili agresiju na te iste bosnjake i hrvate..
I to nece da utice na ljude ? E ali zato ako umesto toga snimis film kako su jedva cekali ti isti bosnjaci i hrvati da razbiju jugoslaviju i kako su jedva cekali da kolju srpske civile.. da kolju isto onako kako su klali u drugom svetskom ratu.. ako im pokazes kako su jedino Srbi postali jugosloveni i niko vise.. kako je ta ista Jugoslavija stvorena na srpskoj krvi.. I tako dalje.. onda ces uticati na ljude na skroz drugi nacin..
Ne znam sta tu nije jasno... STA se bre vise pravite svi ludi a ? !
Ovako snimaju filmove i sade narodu u mozak najbezobraznije lazi i bljuvotine kako su Srbi agresori... i gubitnici.. i mitomani.. al ako umesto toga snimas filmove koji sadrze istorijske cinjenice koje ceo svet priznaje.. i jos kroz ljudske sudbine i individualne price sve to lepo sklopi neki dobar scenarista i reziser i docara sve narodu... i prikazujes kroz te filmove koliko su Srbi ginuli... koliko su pobedjivali stalno... i kako smo se uvek branili a nikada napadali !!!
Pokazes ljudima koliki smo heroji... i koliko smo propatili... Nema naroda koji je toliko stradao i toliko pobedjivao u oslobodilackim ratovima.. To treba narodu reci.. A ne treba kriti... Mi to sad krijemo... ZNACI VECINA NJIH SE MOZDA NECE ZAINTERESOVATI DA DANIMA CITA ISTORIJU ALI CE SVAKAKO PROMENITI MISLJENJE O MNOGIM STVARIMA U VEZI NASEG MENTALITETA NA PRIMER I JOS MNOGO MNOGO TOGA.. ZNACI PROMENICE IM SE MISLJENJE O JAKO PUNO STVARI... . A ti umesto da me podrzis.. Kao se predstavljas tu kao rodoljub.. umesto da kazes svaka cast odlicna tema.. ti nasla da osporavas i da vredjas... Ti si bre mene uvredila.. Otkud tebi pravo da kazes da ja nisam rodoljub...