BRUKA SOMBORSKE Policije !!

bane k

Iskusan
Poruka
5.761
Nesvakidašnji skandal u smejurija u Somboru !
Policija ima svoj izveštaj a JKP " Čistoća" svoju verziju izveštaja.

Da nije jadno bilo bi smešno: Loklno komunalno preduzeće, saopšenjem za javnost, obaveštava građane da su "vandali" polomili 10 klupa u parku i ostalo što su stigli, u noći između četvrtka i srede pred novu godinu.

Policija svojim saopštenjem obaveštava javnost da je 10 klupa polomljeno nakon novogodišnje noći, u subotu na nedelju i da je "vandal" od 17 g. uhvaćen na delu.

E sad, ko ovde koga maže zaključite sami, a ja logiciram ovako: Lokalno Komunalno preduzeće je javilo u četvrtak građanima i policiji da će vandal u novogodišnjoj noći počupati klupe i razbijati izlog na "RK Beograd", pa je policija postavila zasedu i ščepala "vandala".

Evo saopštenja gradske uprave i JKP " Čistoća"
Desetak klupa u Parku heroja i korpe za otpatke stradali su u divljanju prošle noći.
Za sada nepoznate osobe u noći između utorka i srede izlomili su deo urbanog mobilijara u ulici Kralja Petra I i u Parku heroja ispred Županije. Prema informaciji iz Javnog komunalnog preduzeća „Čistoća” deset klupa isčupano je iz ležišta, a na dve su polomljene grede. Polomljen je i senzor koji služi za aktiviranje sistema za navodnjavanje. Na Glavnoj ulici oštećeno je jedanaest korpi za otpatke. Pomoć u otkrivanju počinilaca može da predstavlja i sistem kamera za nadzor koje su nedavno postavljene u okolini raskrsnice kod parka

A ovo je saopštenje policije:
Policijski službenici Policijske uprave u Somboru, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, podneli su krivičnu prijavu protiv sedamnaestogodišnjeg Somborca zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo Nasilničko ponašanje. Policijski službenik je u subotu, 31. decembra, oko 03,00 časa, zatekao sedamnaestogodišnjaka koji je polomljenom metalnom kantom udarao stakleni izlog na objektu Robne kuće «Beograd» usled čega je došlo do naprsnuća stakla. Osnovano se sumnja da je maloletnik, pod dejstvom alkohola, prethodno u Parku heroja u Somboru polomio dve štafle na dve parkovske klupe, iščupao iz ležišta deset klupa, polomio dve kante za smeće i nosač senzora za navodnjavanje zelenih površina a zatim u ulici Kralja Petra I polomio devet metalnih kanti za smeće - piše u saopštenju PU Sombor.
http://www.soinfo.org/vesti/vest/9982/1/Dokoni-lomili/

Ili je ipak moguće da lokalna uprava radi po GREGORIJANSKOM, a policija po JULIJANSKOM kalendaru:hahaha::hahaha::hahaha:

a ja mislio da su Bace mirni i fini ljudi :D
salu na stranu, lako je biti vandal u ovom sistemu... tesko je ostati normalan i posten...

jest' klinac nema pametnija posla u novogodisnjoj noci nego da lupa po izlogu :roll:
Ma nije fazon što je klinac lupo, već što jedni kažu da je lupo u četvrtak a policija ga uhvatila u nedelju, u pitanju je sam centar grada, lomljenje izloga a razlika nekoliko dana.

Ma nije fazon što je klinac lupo, već što jedni kažu da je lupo u četvrtak a policija ga uhvatila u nedelju, u pitanju je sam centar grada, lomljenje izloga a razlika nekoliko dana.

jeste kasno, mozda ja dobro ne citam, ali tu nelogicnosti nema
neko je lupao park u cetvrtak, a u nedelju ujutru je neko lupao izloge i policija ga je uhvatila i nakacila mu i to da je lupao park
samo ne znam jel cemu sluze one kamere...

Back