Брука са мачором!

Имам мачора, зове се Родољуб.

Обичан улични мачор који се удомио код мене и успут се размазио....леп, риђи мачак, пола Врачара сада гаји риђе мачиће пошто се слободно шврћка где год пожели...и ради шта пожели...једном речју диван мачак са тестисима (хјде да их овом прилком зовемо народским речима - муда) великим к'о кашикаре...Елем, чему све ово...

Родољуб ме је обрука...обрукао целу кућу, целу породицу, фамилију.....Брука и срамота....

Ујео га је је пре два месеца (немојте да ме питате као је то могуће , али био сам очевидац) ЛЕПТИР за мудо!!!!

Од тог тренутка мој родољуб је изгубио самопоуздање, храбрсост, мушке инстикте....постао је слина која само кука и није смео више од месец дана да изађе на улицу!!!! Крпа за брисање патоса.

Срамота!

Хорови напаљених мачака су га дозивале са улице а несрећник натеченог муда се крије под креветом....

А што је најцрње, пукла прича по целом крају, и мени непријатно да излазим на улицу, сви ме некако чудно гледају испод ока једноставно осећам подсмех иза леђа, трачеви, оговарања....осећам како ме прате погледи који се наслађују мојојм несрећом...

али није ни то најгоре...и на Каленићеву пијацу не смем да одем пошто се чак и најгори накупци смешкају када ме виде и трачаре иза мојих леђа!

А и тиквице и келерабе ми наплаћују скупље...илим закидају на мери.

Возачи ГСП-а ми затварју врата испреде носа а у локалној самопослузи касирка када ја дођем на ред моментално стављају натпис "каса не ради" или у најбољем случају мењају траку у каси...и то барем по 45 минута!

Страшно, почео сам са Врачара да идем на Бежанијску пијацу и самопослуге али ми се чини да је прича стигла и до те градске забити ...Не знам како, ваљда је то неки препродавчки клан који међусобно шири информације....

Додуше, Родољуб се мало повратио па понекад сврати до прозора али требаће му времена да поврати улични кредибилтет и достојанство од прилике к'о и Србији што ће требати времена да уђе у ЕУ...

Него, хајде људи помозите...пустите неки леп абер о мом Родољубу... Причајте по пијаца и превозима да је риђи мачор у ствари месец дана оргијао у друштву 8 прелепих ВИП мачака, да је био заузет снимањем мачећег великог брата...........било шта,,лажите, мажите само не помињите ујед лептира купусара који је у црно завио моју ширу фамилију!

Унапред захвалан

Врачарац

Ebeš mačku.fataj ribe...Trebe...
Moj Belov (mačak ruja persijski) kreše uredno i šeta svoja muda po krovovima...Kad maukne,đukele beže u svoje kučice...Po ovoj vručini ni on nije nešto...Moraš žući malo da titraš jajca-možda mu pomogne...:hahaha:

ма све је то ОК алим овај обрука целу фамилију.
'ајд да ге је ујео слепи миш или неки други мачећи напаљени сабрат па да га правдам чојством, јунаштвом, пожртвованошћу....то би било у реду али где нађе лептира!!!

Back