BRUKA I SRAMOTA

Realu je smrknuto vec duze vrijeme.... nije to zbog Kasana :!:
A po cemu ste vi svi tako sigurni da ce Milan da igra sa Barsom
Cisto da znate 1.mec Lion - Milan 0:0
a u drugom Milan jedva dobija pomalo i na srecu
A kako se zavrsio prvi mec u Benfici :?:
0:0 :!:
I Benfika igra napadacki fudbal a jel mislite da ce im Barsa dati 2 gola u zadnjim minutima kao Milan ==== ja ne bih rekao
Mislim da Benfika ima odlican rezultat iz prvog meca
A Barsa mora da pobijedi, nema kalkulacija ..... a kad nesto morate najcesce ne uspijete
Sjutra gledamo utakmicu pa cete vidjeti o cemu pricam ..... posto po vama Barsa osvoji Ligu sampiona
Ja se ne sjecam da je neko kad je apsolutni favorit prije pocetka Lige sampiona i osvojio ligu sampiona pa me vi posjetite ..... da vidimo kad je to bilo ..... Prije koliko godina :?: :-P

U pravu si slazem se da nisu sigurni sutra, ali mislim da su probili psihicku barijeru kad su prosli Celzi, imali su bolje sanse i igrali bolje u Lisabonu...a ipak bice vrela atmosfera prvo jer ce biti 100 000 ljudi, a drugo jer dolaze Portugalci, pa ako Barca ne umulja gol u pola sta postaje sve otvoreno u sta cisto sumnjam....

GRIZZLY:
ok je
vi mislite da je to zbog ljubavi
ljudi kad se igra kladza nema tu ljubavi
a ja cekam samo X2 na Benfiku za 340E ;-)
Pa sto ne kazes da se hrabris i mi bi te ohrabrivali :-D ! Hrabro si to odigrao, a koliko pametno, videcemo kroz nekoliko sati! Mislim da Barca ovo mora proci i da ce ici bez ikakvog kompromisa, od kako su krenuli u Ligi Sampiona isli su samo na jednu stvar- Vrh, a Benfika je isla pa sta Bog da, e tu je ta psihicka nadmoc Barce, a da ne govorimo o kvalitetu timova, tu se vec sve zna!

Svejedno srecno ti veceras...., ako dobijes vodis sve iz FK Krstarica na jedno picence :lol:

vlada_susa:
Evo postavljam ovo pod utiskom poraza Liona, koji je bio 89 minuta bolji, razbio one mamlaze, i na kraju NEZASLUZENO ispao...pa ima li pravde ili je fudbal stvarno dosao do toga da pobedjuju ekipe koje igraju kuci kao kukavice, ekipe koje igraju defanzivan fudbal...
Ja sad mogu samo da placem...
Ma fudbal i svaki drugi sport se igra na rezultata i nema stu sta da se prica. Zna se da Milan igra na takv nacin i nema tu sta da se prica. Milan na takav nacin osvojio 6 titula prvaka evrope,a i sedmu ce! :D
Draogo mi je da je Arsenal prosao!

Ako cemo posteno...veca je burak sto je jedan onaka nikakav Liverpul,prosle sezone postao prvak Evrope,stacijam nekih neverovatnih vasionskih okolonosti!
Tim koji je imao 30 bodova manje od proplasiranog u svojoj ligi i tim koji sada ima 15-20 bodaov amanje od prvog. Mislim...ako to nije bruka i nepravda...onda ne znam sta je.
A utakmice u kojima jedan tim napada sve vreme,pa na kraju primi 2-3 gola za 10 minuta,se vidjaju skoro svake nedelje u nacionalnim ligama po celoj Evropi.

E ljudi u pravu ste kad kazete kako igra Juve. Ja ih volim vise od svega ali i mene nervira ta njihova igra... ali ako je Kapelo to tako zamislio i ako daje rezultate sto da ne... neka forsira to dok moze. Ko Murinjo :) dok je islo-islo ali sad ih polako provaljuju.

Back