browseri, zauzece memorije i adblokeri

• Začetnik teme Začetnik teme bmaxa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ni adblocker na chrome-u nije više što je umeo da bude krene i on sa vremena na vreme na pušta reklame. Ali ovaj što imam sad na Firefox-u(hvala Bogu prebacio treći dan bez korišćenja Chrome-a, sad samo Firefox, mada koristim Firefox na uređajima koji retko koristim) samo nonstop pušta reklame na YouTube-u. Mada i AdBlock ždere memoriju koliko sam video, trebao bih već jednom da podesim uBlock Origin ali sam lenj:(.

Jel moze neko brat bratu da mi kaze kako da poubijamo one silne youtube reklame? Dozlogrdise bogu-ocu...:(
Једино да се претплатите?
Управо је у томе и поента, толико гуше рекламама у циљу да се претплатиш. Не знам каква је ситуација после претплате, да ли постоје категорије, оно VIP па сигурно нема реклама.
Раније су дозвољавали да прескочим рекламу а сада мораш да одгледаш до краја често и на самом почетку и по две.

Uzas. Ne znam, nisam se pretplatio, pa ne mogu reci, ali da su postali teski gnjavezi sa time, jesu...:confused:
И ту имаш великих разлика, у зависности одакле се укључујеш. Овде, у Русији, убијају далеко више са рекламама него у Србији.
Последњих пар месеци убедљиво највише реклама за руско тржиште је окачио је Алиекспрес. Толико гуше да су у мом случају направили анти рекламу и у овој години имам само једну куповину код њих и то сићу, заштитно стакло за телефон.

Poslednja izmena:
To jedino na ruteru. Nije trivijalno konfigurisati i treba ruter sa najmanje 256MB rama i da moze na njega da se stavi openWRT.
Druga varijanta je Asus ruter jer oni imaju AsusWRT.
edit; imas dosta o tome u ovoj temi: https://forum.krstarica.com/threads/malo-igranja-danas-uvece-sa-privoxy-squid-i-reklamama.923976/
jel ima pod developer options neki kompatibilni plejer koji radi bez reklama...ubi me ovaj samsung suhd4k, prestao sam da pustam jutjub skoro uopste a imam bas veliku bazu.

Back