BROOKA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dr hirurg:
Чудно ми је да ову вест нико није до сад објавио. Кад је онај јевреј уштинуо оног бају за задњицу, грмели су 10 дана са исфабрикованом причом. Не би било лоше да нам колега Марко ипак каже која је школа у питању, па да се провери веродостојност информације.

Ja sam odamah u pocetku izrazio sumnju u vezi tog dogadjaja, rekao sam i zbog cega.
Cekam sam da vidim dal ce biti nesto objavljeno u medijima, ali kako vidimo nema nista, a u pravu si da bi to tesko moglo da prodje nezapazeno.
I ja sam markovozd..-a pitao za ime skole jer sam mozda mogao da proverim celu pricu, ali on je odgovorio, citiram "a zbog odredjenih psihopata, necu reci ime skole". Jos uvek mi nije jasno kako je bilo ko mogao da zloupotrebi saznanje u kojoj skoli se to navodno desilo, ipak nije to ulica, broj fona i sl. No dobro... :wink:

Колега Уроше, колега Марко на моје поновно питање о имену школе није ме удостојио одговора, те сам био слободан да се обратим неким пријатељима из МУП Србије да провере да ли се такав инцидент десио на територији Београда или да ли је ишто сличног карактера пријављено. На жалост они немају никаква сазнања о томе, те остаје само реч форумског колеге. Значи исто као раније. Србенеде, оцила, крађе, паљевине, примитивизам. Ако је и од форумског колеге много је.

Da se tako nesto desio, to bi B92 vec dosad objavio.
Naravno, vrlo je cudno da Moderator odmah proglasi nacin na koji se odgajaju velike Srbende (parafraza njegovih reci) a sve blanko verujuci sta jedan diskutant napisa, a nijedan medij u Srbiji to ne potvrdi.
Cepanje necijih pasosha, svakako nije kao cepanje necije sveske ili udzbenika (mada je i to krivicno delo i sankcionise se u okviru skole) pa da prodje tek tako, da se cak i ne objavi, da se kaze da su preduzete istrazne radnje i sl.
Znaci, kad Radikali (i DSS-ovci) cititaju neki medij, a njima se ne dopadne, gospoda ce da kazu, to je rekla- kazala, ali, kad jedan anoniman (za nas ostale) diskutant objavi takvu vest, onda je to OK, onda je to "proverena" vest!
Ako ne misle da se dalje brukaju, neka gospoda zakljucaju ovu temu, a ako se ta vest pokaze kao tacna, ja cu se prva izviniti i neka se tema otkljuca.
Postavljac (i dostavljacu) preporucujem, ako on jEDINI u celoj Srbiji zna sta se desilo, ma, samo neka okrene telefon B92, jer, kako vidim, ni oni nisu obavesteni!

Jos nesto, gospodo Moderatori, kako bi bilo da ja sada pozovem prijatelja koji radi u jednoj beogradskoj novini i kazem sta sam procitala na Krstarici?!!
Kome ide u prilog tolerisanje ovakvog "izvora" vesti, kakav je ovaj ovde!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back