Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako se sama radnja naziva brojob,onda su oni broseksualci.Ne znam kako nezno da ti kazem ali... to su homoseksualci ili biseksualci.
Ako se sama radnja naziva brojob,onda su oni broseksualci.
Normalno. Zato što nije žena. Dokaz kako su muškarci od žena bolji čak i kad je pitanje biti žena.Ja juce kazem ev ova trans koju pratim na youtube veca zena od ijedne zene.
Vjeruj mi kako to ona zenstveno.Puno ljubavi.Veca zena od zene.Normalno. Zato što nije žena. Dokaz kako su muškarci od žena bolji čak i kad je pitanje biti žena.
Ko prijatelji 100% su bolji..jos sam sjedila gdje bilo pet zena..2 muskarca.Oni na po sata 5 rijeci progovore.Sute i slusaju.Normalno. Zato što nije žena. Dokaz kako su muškarci od žena bolji čak i kad je pitanje biti žena.
Ds stave kupus...Muskarci jesu bolji
Ko drugovi jesuNe pratim nista nastrano, prsto ne trosim
Ds stave kupus...
Da stave bilo štaNe pratim nista nastrano, prsto ne trosim
Ds stave kupus...
Kad nađeš ženu sa kojom možeš da se družiš, oženi je.Zato sto nema drame, koja je sta rekla, sta mislila,sta uradila.
Drugaru kazes jedi go.vna i on tebi pa nastavite dalje sa zivotom ili ne.
Mislim i ja se radije druzim sa muskarcima, al tuga je to sto sa zenama nemam taj nivo komunikacije.
Hihi da znasKad nađeš ženu sa kojom možeš da se družiš, oženi je.
Ja npr, imam skroz drugačije iskustvo, u međugradskom busu pre nekog vremena, baš sam obratila pažnju, muškarci su pričali na telefon daleko više, i to satima, i to neobaveznoKo prijatelji 100% su bolji..jos sam sjedila gdje bilo pet zena..2 muskarca.Oni na po sata 5 rijeci progovore.Sute i slusaju.
Bas tako..vole na telefon da pricaju puno.Ja npr, imam skroz drugačije iskustvo, u međugradskom busu pre nekog vremena, baš sam obratila pažnju, muškarci su pričali na telefon daleko više, i to satima, i to neobavezno
Što pokazuje samo da i muškarcima treba konekcija, oličena u razgovoru i telefonima, jelte