- Poruka
- 23.062
Hoce li meni neko da objasni sta se ovo desava sa narodom? Da onako udara starca. Da se niko ne usudi da priskoci i pomogne starcu. Jadna nam majka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sram nas i stid bilo, sve zajedno!
Nema to veze sa gradonačelnikom. Niko nije reagovao dok je mladić maltretirao starca.
Problem je mnogo kompleksniji od promene ili zamene bilo kog političara.
Još je strašnije ako se to previđa.
Hoce li meni neko da objasni sta se ovo desava sa narodom? Da onako udara starca. Da se niko ne usudi da priskoci i pomogne starcu. Jadna nam majka.
Sram nas i stid bilo, sve zajedno!
Da je "kamerman" pritrčao u pomoć dedi, ne bi imali taj ekskluzivni snimak na YT-u...
A dobar je ciga na stanici koji se povremeno vidi u kadru. Kao da pita kamermana "jel si uvatio pravi ugao"?
Ne mogu da ocenim jel tranvaj prazan ili i u njemu ima samo "kamermani" pa zato nema ko da priskoči u pomoć
Zašto je tebe sram, nisi valjda ti ovaj što šutira čoveka? Ili si bila tamo, ali nisi prišla i pomogla čoveku, pa se sad kaješ? u čemu je ta tvoja krivica i stid?
Je li Refke, jesi li i ti ovako sutirao onog lika sa kolicima?![]()
de me kami podseti, jel si ikad dobio repku od mene....
nećeš verovati ali i meni je to palo na um...
Je li Refke, jesi li i ti ovako sutirao onog lika sa kolicima?![]()
A ne razumem, sta ovaj deda hoce i sto ga ovaj ne pusta u Tramvaj?
Деда је пијана стока која хоће у превоз без карте а овај гомњар је још већа стока која иде ногом на старца а пич.кица не би смео на неког млађег и снажнијег.
Ima veze, jer je utro put ovakvim ekscesima.Reagovao je jedan čovek srednjih godina i prošao je ovako :
http://www.kurir.rs/crna-hronika/pu...me-kontrolori-i-vozac-autobusa-clanak-1610953
Nismo mi loš narod.Samo imamo čudne ljude na vlasti.