broj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Dogon Brutal

Primećen član
Banovan
Poruka
797
moderna žena, emancipovana samostalna jednaka, jaka, seksualno libertizovana i liberalizovana, sa podsmehom gleda na patrijarhalne vrednosti sa kojima je odavno raskrstila, morone koji misle da je promiskuitet u muškaraca vrlina a u žena mana smatra zatucanim i zaostalim, moćna uspešna, neka i nadmoćna itd... da ne nabrajam sad, skapirali ste valjda o čemu pričam... e sad, takva i dalje krije broj partnera iza sebe... zašto?

aj pišite ja odo da spavam, pročitaću vaše gl ovaj odgovore kad ustanem.

pa valjda zato sto nisu emancipovani oni muskarci koji je pitaju za broj partnera
ja bih rekla tako
a mozda nisam u pravu
al mislim da jesam
sigurno je to

e sad, takva i dalje krije broj partnera iza sebe... zašto?

... jeste, zašto kriju...???:evil:
...i das nadovežem, zašto kriju partnera u ormanu... pa zaborave na njega (bogdamudušuprosti)...:evil:
...ključna reč, a možda i odgovor, je 'zaborav'....:lol:

... kao i uvek minon ima konstruktivno i praktično rešenje...:)

pod jedan... das ispod broja reputacija uvede i broj bivših i sadašnjih partnera... može da bude ona kosa crta izmedju... npr. 48/3... ili neka bude sa zagradom 48(3)...
eto, brzo lako i jednostavno... zamolio bih dokonu administraciju da to odmah sprovede u delo...
a ne das pošten svet zabunjuje po forumu...:evil:

Nije mi samo jasna jedna stvar... gde vi srecete ovakve zene u Srbiji, posto ja ne znam nijednu.
Znam ustvari jednu extra uspesnu zenu, ali je i porodicna zena.
U filmovima?

... jeste, zašto kriju...???:evil:
...i das nadovežem, zašto kriju partnera u ormanu... pa zaborave na njega (bogdamudušuprosti)...:evil:
...ključna reč, a možda i odgovor, je 'zaborav'....:lol:

... kao i uvek minon ima konstruktivno i praktično rešenje...:)

pod jedan... das ispod broja reputacija uvede i broj bivših i sadašnjih partnera... može da bude ona kosa crta izmedju... npr. 48/3... ili neka bude sa zagradom 48(3)...
eto, brzo lako i jednostavno... zamolio bih dokonu administraciju da to odmah sprovede u delo...
a ne das pošten svet zabunjuje po forumu...:evil:

minona za predsednika :super:

...e da, ovo za partnera u ormanu ne važi za diveta...
...svi znamo da ona uredno ažurira orman... i sve što je staro lepo zapakuje i uredno ostavi pored kontejnera...:lol:

za zaboravljene u ormaru ako moze neki razlomak da se izvede :think:

- - - - - - - - - -

...e da, ovo za partnera u ormanu ne važi za diveta...
...svi znamo da ona uredno ažurira orman... i sve što je staro lepo zapakuje i uredno ostavi pored kontejnera...:lol:

jeste,u pravu si
al posebna zagrada za zaboravljene deda mrazeve ispod prozora :lol:

...ma bio je posle reizbor... za doživotnog...:confused:

...nego razmišljam o praktičnom rešenju za rl...
...šta misliš da li bi jedna prigodna tetovažica trebala da bude na vidnom ili skrivenom mestu...?:think:

a bas sam sinoc provela vece trazeci tetovaze i ideju
eto!eto!odlicna ideja,naravno na vidnom,da sagovornik odmah zna s kim ima posla :rotf:

- - - - - - - - - -

i svake godine da se azurira brojno stanje

moderna žena, emancipovana samostalna jednaka, jaka, seksualno libertizovana i liberalizovana, sa podsmehom gleda na patrijarhalne vrednosti sa kojima je odavno raskrstila, morone koji misle da je promiskuitet u muškaraca vrlina a u žena mana smatra zatucanim i zaostalim, moćna uspešna, neka i nadmoćna itd... da ne nabrajam sad, skapirali ste valjda o čemu pričam... e sad, takva i dalje krije broj partnera iza sebe... zašto?

aj pišite ja odo da spavam, pročitaću vaše gl ovaj odgovore kad ustanem.

ko prica o brojevima, laze.

a bas sam sinoc provela vece trazeci tetovaze i ideju
eto!eto!odlicna ideja,naravno na vidnom,da sagovornik odmah zna s kim ima posla :rotf:

- - - - - - - - - -

i svake godine da se azurira brojno stanje

...eto, isto razmišljamo...:)
...da, bolje je na vidnom... zamisli krenem da obavim posao i dole negde naidjem na sakriveni trocifreni broj... koji bi to bio stres...:cry:

...ovako lepo... iznad leve obrve broj bivših... i iznad desne broj sadašnjih...:)

...eto, isto razmišljamo...:)
...da, bolje je na vidnom... zamisli krenem da obavim posao i dole negde naidjem na sakriveni trocifreni broj... koji bi to bio stres...:cry:

...ovako lepo... iznad leve obrve broj bivših... i iznad desne broj sadašnjih...:)

a izmedju obrva npr broj potencijalnih,kao moglo je da bude al propalo :lol:

Ja volim da znam sexualnu predistoriju - moze covek dosta da nauci i onda sex bude bolji, ali zbog majmunske sredine u Srbistanu, zenama je neprijatno da pricaju. Navika je cudo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back