- Poruka
- 429
Vencanje i ljubavi sex 18 plus? WTF?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko bi ste pozvali gostiju na svojem venčanju?
Ne volim histerčne ogromne svadbe i celu tu halabuku, pevaljke koje podvriskuju i sve te smorne ceremonijale i protokole.
Minimalan broj ljudi što podrazumeva samo najbliže ljude i prijatelje je sasvim dovoljan.
Idealno je u stvari nas dvoje sami negde gde vladaju tisina i mir koje seče na tren cvrkut ptica a u pozadini te idilične scene zubori maleni potok.
Ali zaista.
Ovako nekako, 1:40, za hrabro srce, forma nije važna, važna je suština
Samo se tupani mlate formom.
]
a znas sta mi je zanimljivo. pokazalo se kao neko nepisano pravilo, da sto je svadba bila veci perfomans neko od supruznika je kasnije bio nemoralniji
secam se jedne prekrasne svadbe pre desetak godina, u kotoru , na plazi...muzika do jaja, tropik bar, mlada u haljinici posutoj skoljkicama, sve toliko slatko i otkaceno i bajkovito...kuma im poklonila amforu koju je izronila negde na svojim putesestvijama...a on, taj moj rodjak vara gde stigne,ma ni ne krije, uzas, ali eto...ona je imala svadbu za pamcenje
dakle ako vec mora vencanje i ako je izvesno da ce kad tad biti i razvoda, da ce mladozenja svako malo grabiti priliku da skine prsten i sakrije ga u novcanik..onda ne pristajem ni na sta manje od las vegasa, sa sve elvis prislijem kao svedokom.![]()
shojka jel si to ti?
oh bejbi, ljubavi, zayebancija je sve sto zelim u ovim slobodnim satima..a šta ćeš ti na temi među udavačama, uznojitim strinama i pjanim ujacima , venčanicama, balonima i ruzmarinima?
oh bejbi, ljubavi, zayebancija je sve sto zelim u ovim slobodnim satima..
aj budi nezna prema meni. ne yebi me.
to jest yebi me
E sto volim svadbe kad se mladozenja upicani ko nakupac konja . Kod mene se taj film nece gledati .
Ja bih uveo propis da prilikom razvoda moraju doci iste one zvanice koje su bile i na svadbi .
Mislim da bi tako bilo manje ciganije .
ma ja ću tebe da otmem i oženim...cigani što sviraju ispred opštine će nam biti kumovi, a za odelo ne brini, sve ću ja to da sredim...znam ti meru
![]()
pa ozeni me vec jednom pederu.
moj odgovor je DA!
al ti imas opcuije pa vrdas okolo.
ja repektujem slobodn trziste, al emocije ne idu tamo.
uzmi ili ostavi.
a onda da stisnemo maticharku. ako nije debela krava
nema vrdanja kad se kaže DA.
i pazi....predbračni je obavezan,
sve što je tvoje, ostaje tvoje, sve što je moje, uzima banka....jel pošteno? : ))
i ne treba mi ništa osim tvoje duše i tela![]()
aj da uprostimo. sve st oje tvoje, sve sto si ti je moje.
you are fucked
Da da i da svira ona muzika za sahrane .ma ja ću tebe da otmem i oženim...cigani što sviraju ispred opštine će nam biti kumovi, a za odelo ne brini, sve ću ja to da sredim...znam ti meru
- - - - - - - - - -
i da obavezno donesu poklone.
ovo je suština svega, suština ljubavi...divno
beži bre, rasplakaću se ..znaš kako venčanja znaju biti emotivna![]()
Koliko bi ste pozvali gostiju na svojem venčanju?