broj patika 58

a ****** ste se a on imao patike broj 58 ili on to nosi u stvarnosti. taj detalj je bitan a svima promakne. ili tako navlacis naivne forumashe na temu.

zene moze li neka od vas da se smuva s bojanom bice mi lakse boli me ova sujeta!!!!! dobar je sladak i simpatican malo nije normalan i ume valjda da zalemi! ja nisam slatka sada ali nisam nikad ni bila :)

Vidite ovako devojke... mozda ja imam resenje za vas. Skoro mi se u teretani pojavio neki lik, stranac... mozda je Spanac, mozda Meksikanac, mozda je negde iz Juzne Amerike, Brazila јebеmliga... prica ko u spanskim serijama. Latino tip u svakom slucaju! Isto tako skroz celav ko Djordjevic, cak i dosta lici na njega. Prirodno je ofraban ko cokolada i do jaja uradjen (majke mi, jedan on najboljih koje sam uzivo video). I izgleda da je neki sportista, јebemliga sta radi ovde u BG-u. A cujem da je aktivan nocu, ide po ovim pop splavovima (Ambis, Free, Exile isl.) u ribolov. Pa ako je neka zainteresovana mogu da shapnem o kojoj se teretani radi :mrgreen:

avesic:
ljudi sada ću da podelim nešto sa vama ali nemo mi se smejete ;;;; ovako ,, ove vrele noći čine čuda ,,
trgnem se tamo u neko vreme ,, slepljena za krevet , a san tako stvaran ,, jedan od onih koji se ne zaboravljaju i ako to želim ,,, ili možda ne ??

jooooj ,,, prvo da znate da se ne palim na košarkaše ,, više volim onaj fazon nabildovanih ćelavih buzdovana ,,,,,

sanjala sam sašu djordjevića ,,, ali ne samo noćas ,,, od kako traju ove vrućine --obavezno ga sanjam ,, znate on je u mojim snovima tako strastven ,,,,, seks se rastapa u mom krevetu ,, tako sve klizi ,,,, uh ---- kako bre da prestanem da sanjam čoveka .... ovako realno mi se i ne svidja ,, nekako mi deluje miran , a ja to nikako ne volim ,,,
Nikada ne sanjam seks sa osobama sa estrade ili javnog života... valjda iz razloga što uopšte i ne razmišljam o njima.
Kad bolje promislim, ne sanjam seks uopšte! Valjda mi ga pun **** sa dečkom?! :? :)

Back