Truman
Elita
- Poruka
- 23.406
Nesto mi pade na pamet.Koliko ima registrovanih clanova foruma Krstarice?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I meni je :wink:Queen_:Na nekim drugim forumima stoji taj podatak. Stoji i koliko tenutno ima clanova na forumu i kad udjes na razlicite podforume, pise ko se trenutno nalazi na tom podforumu. Meni je to ql.
:shock: A ja to nemam!Queen_:Na nekim drugim forumima stoji taj podatak. Stoji i koliko tenutno ima clanova na forumu i kad udjes na razlicite podforume, pise ko se trenutno nalazi na tom podforumu. Meni je to ql.
A sto kolutas ocima?Julian_Duranona:zavodljiva1976::shock: A ja to nemam!Kako se dobijaju ti podaci?
![]()
pa pise ti lepo NA NEKIM FORUMUMA... ne i na krstarici...zavodljiva1976:A sto kolutas ocima?Julian_Duranona:zavodljiva1976::shock: A ja to nemam!Kako se dobijaju ti podaci?
![]()
DJ_MaRe:pa pise ti lepo NA NEKIM FORUMUMA... ne i na krstarici...zavodljiva1976:A sto kolutas ocima?Julian_Duranona:zavodljiva1976::shock: A ja to nemam!Kako se dobijaju ti podaci?
![]()
zavodljiva1976:DJ_MaRe:pa pise ti lepo NA NEKIM FORUMUMA... ne i na krstarici...zavodljiva1976:A sto kolutas ocima?Julian_Duranona:zavodljiva1976::shock: A ja to nemam!Kako se dobijaju ti podaci?
![]()
Umem da citam,zavrsila sam cetiri razreda osnovne skole....toliko sam naucila
![]()
![]()
josephin:Pa i da znas brojku, cemu to??? Mislim da nema smisla...