- Poruka
- 269
Od sad pamet u glavu i nigde bez slaufa.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od sad pamet u glavu i nigde bez slaufa.![]()
znam rade kornjacho tvoj odgovor:.."obesi se i ovako i onako, nema ti pomoci"
jesam u pravu, a..a??![]()
problem je sto su mi interesantni samo oni koji su teska meni nerazumljiva strucna literatura o recimo astrofizici..![]()
Zivot je previse lep da bi se besila o krivo drvo, pazari neki slauf al ne od Kineza pa se otisni u recnu avanturu.
Unutrasnja guma ona automobilska je zakon
Zivot je previse lep da bi se besila o krivo drvo, pazari neki slauf al ne od Kineza pa se otisni u recnu avanturu.
Baš sam nekidan hteo da ti dam predlog kad si zbog nečega pominjala avanture. Evo kako je ovaj moj drugar sa svojim drugarom udesio avanturu:
Imao sam još neke predloge, ali se plašim da bih njima skrenuo diskusiju.
nikako zenama je mesto na obali da kuvaju spremaju pale vatru itd... muskarcima ostaje plivanje i uzivancija , zeni se nikada ne sme dozvoliti preveliko opustanje...
Iskreno, mislio bih da nešto nije u redu da na tako nekom iventu vidim da žene kuvaju riblju čorbu, ili se prihvate tanjirače ili roštilja. U takvoj situaciji njihovo je da piju pivo i ne obraćaju pažnju na naše bele dlakave stomačine.
Oterao bih u ***** te metiljavce od muškaraca i prihvatio bih se da napravim nešto da se jede.
Brod koji vode pravi muskarci i dalje plovi punim jedrima, brod polovnjaca i papucara odlazi na dno potopili smo ga jednim plotunom .![]()