Araon
Elita
- Poruka
- 18.385
Idi ti prvi zajedno sa onima koji su izbrojali 40.000 glasača iz Republike Srpske.
Ostaće ti ubeleženo to da si video jednu babu iz Male Krsne.
Oftalmolog hitan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idi ti prvi zajedno sa onima koji su izbrojali 40.000 glasača iz Republike Srpske.
Ništa, hajde evo nam prilike da vidimo šta će se tačno desiti njihovim bojkotom.
Pošto znamo šta je bilo prošli put kad nisu izašli i kao mu nisu dali legitimitet.
Bila nelegitimna vlada kratkog veka. Nije da se ništa ne postiže. Država se u svetu označava kao nedemokratska, para uši mnogima, nije da nema efekta. Nego je problem taj srpski defetizam (počev od tebe) i cela ta filozofija "mora tako" i "ništa se ne može učiniti". Zamisli da je cela opozicija stala iza bojkota? Dobili bi odma bolje uslove. Nego uvek mora da bude mešetara (Radule, Gajić...) koji će da iskoriste situaciju i otežavaju opoziciji da nešto uradi. Biti u opoziciji i raditi suprotno njima mi nikad neće biti jasno, da je SPN odlučio da ide na izbore, Gajić bi bojkotovao, j...š mi sve ako ne bi bilo tako![]()
Ne znam gde kod mene vidiš defetizam, ali samo ti guraj svoju priču.
Bolje uslove koje oni traže neće dobiti, dok stranci ne narede, a oni neće narediti jer ih zabole očigledno. Oni za sada pišu sve kao preporuku, zato dogovora i nema.
A to što Gajić nije stao iza bojkota, dobiće tek toliko da je isto kao da nije ni izašao.
I vama obožavaocima Đilasovog lika i dela će ostati ubeleženoOstaće ti ubeleženo to da si video jednu babu iz Male Krsne.
Kod vas je psihijatar hitan (mada ne verujem da ima svrhe)...Oftalmolog hitan.
Pa ko je tužakao po EU?
mi nemoj da me spijunirate, ja sa rekao da idemo u nato prvinema proteklcije, nego ces da ides na ruskog agresora ako si nafo
I vama obožavaocima Đilasovog lika i dela će ostati ubeleženo
da ste videli 40.000 glasača kako izlaze iz 2 autobusa.
Kod vas je psihijatar hitan (mada ne verujem da ima svrhe)...![]()
Aha.Brnabić je pozvala i na sastanak u sredu, jer očigledno nije spremna da jedino zdravorazumsko rešenje prihvati, a to je da se izbori odlože na jesen.