Brnabić: Izloženi smo ogromnim pritiscima jer nismo uveli sankcije Rusiji

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
1653781587308.png

Brnabić: Izloženi smo ogromnim pritiscima jer nismo uveli sankcije Rusiji​

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je Srbija izložena ogromnim pritiscima jer je "jedina zemlja u Evropi" koja nije uvela sankcije Rusiji.

1653781632681.png

28. maj. 2022

„Naša pozicija je potpuno u skladu sa međunarodnim pravom i našim nacionalnim interesima. Nije laka, ali se borimo svaki dan da je održimo“, rekla je Brnabić za Radio televiziju Srbije (RTS), navodeći da Srbija takvu poziciju ne menja.

Navela je da se nada da poziciju Srbije razumeju, ili makar čuju, partneri iz Rusije, Evropske unije, SAD i drugih zemalja.

Ona je rekla da ta pozicija znači nepovredivost teritorijalnog integriteta međunarodno priznate države, kao što je Srbija.

"Ne možete se kleti u nepovredivost teritorijalnog integriteta Ukrajine a istovremeno da taj princip ne važi za Srbiju. Zato je i pozicija Srbije jako specifična i to bi svi trebalo da razumeju, ili bar čuju. Mi smo platilil najveću cenu za takvo kršenje međunarodnog prava", rekla je Brnabić.

link

Србија је остала једина земља у Европи која није увела санкције РФ, и како каже премијерка, Србија зато трпи притиске, и тек сада се види колико је био подмукао Додиков ударац ножем у леђа Србији када није искористио своје законско право да као члан Председништва БиХ блокира санкције Босне и Херцеговине према РФ. Ваистину веома подмукао ударац званичном Београду од стране Милорада Додика.

Poslednja izmena od moderatora:

pa, uvedite vise
vidim ja nema leka dok se ne zaplene racuni vidjenijih sns-ovaca po inostranstvu
ili dok vucic ne dobije pismo, pozivnicu iz haga
Mi smo platilil najveću cenu za takvo kršenje međunarodnog prava", rekla je Brnabić.
a jel, a ko to vi? da nije batica platio nesto?

"Ne možete se kleti u nepovredivost teritorijalnog integriteta Ukrajine a istovremeno da taj princip ne važi za Srbiju. Zato je i pozicija Srbije jako specifična i to bi svi trebalo da razumeju, ili bar čuju. Mi smo platilil najveću cenu za takvo kršenje međunarodnog prava", rekla je Brnabić.
Zapravo ovo je to sto smrdi u prici. Nije isto i ne treba tretirati isto. Moze i jedno i drugo

Srbija je izgubila staru Srpsku teritoriju dok su ukrainci izgubili staru Rusku teritoriju. Nije isto

Srbija je izgubila staru Srpsku teritoriju dok su ukrainci izgubili staru Rusku teritoriju. Nije isto
ma ukapirace komsa kad poljaci ukapiraju koliko ce ih ovo skupo kostati
ukrajinci? koji ukrajinci, svi su se predali, zasto da ginu badava, na redu su poljaci sad da se pokazu, mislim ako nisu napunili gace vec

КАДИРОВ ПОЉСКОЈ Нестаћете брзином којом сте и настали ако не престанете да трујете​

ljudi, moramo sankcije pod hitno, ovo ne moze na dobro da izadje - ostace poljaci i bez gaca

- alo?
- ovde komesar EU
- ne zanima me set noževa ili onaj usisivač
- ne zovem zbog toga
- nego zašto?
- da pitam kada mislite da uvedete sankcije Rusiji?
- pa zar niste uveli vi?
- jesmo
- pa dosta vas je uvelo
- pa jeste
- pa jel ima efekta?
- prazni nam rafovi po orodavnicama
- a kako mi možemo da pomognemo?
- pa da uvedete sankcije
- da i kod nas bude prazno?
- aha, da budete uredjene evropa
- pa nisam baš zainteresovan

Inace bi ziveli 10× bolje
u Engleskoj kreću socijalni nemiri

ruše Žvalju...

Pogledajte prilog 1161831

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je Srbija izložena ogromnim pritiscima jer je "jedina zemlja u Evropi" koja nije uvela sankcije Rusiji.

Pogledajte prilog 1161832

28. maj. 2022

„Naša pozicija je potpuno u skladu sa međunarodnim pravom i našim nacionalnim interesima. Nije laka, ali se borimo svaki dan da je održimo“, rekla je Brnabić za Radio televiziju Srbije (RTS), navodeći da Srbija takvu poziciju ne menja.

Navela je da se nada da poziciju Srbije razumeju, ili makar čuju, partneri iz Rusije, Evropske unije, SAD i drugih zemalja.

Ona je rekla da ta pozicija znači nepovredivost teritorijalnog integriteta međunarodno priznate države, kao što je Srbija.

link

Србија је остала једина земља у Европи која није увела санкције РФ, и како каже премијерка, Србија зато трпи притиске, и тек сада се види колико је био подмукао Додиков ударац ножем у леђа Србији када није искористио своје законско право да као члан Председништва БиХ блокира санкције Босне и Херцеговине према РФ. Ваистину веома подмукао ударац званичном Београду од стране Милорада Додика.

Po običaju, premijerka laže.

Ni Belorusija nije uvela sankcije.

Pogledajte prilog 1161831

Pogledajte prilog 1161832

28. maj. 2022

link

A ти си значи преко ноћи постао фашиста, па те погодило што је Додик постао демократа ?

Јесте почели у ТЕ Обреновац да ложите чисто блато ? Кад сте се пре слизали са АВ ?

Срце Србије је Параћин, одакле је пореклом моја маленост. Јер, "срце Србије" не може да буде Зубин Поток или Косовска Митровица.
thumb3.jpg

Шта каже Вучић и Die Grünen хоће ли обреновачко блато имати бар 10% јаловине или ћете да га ложите онако чистака ?

То је ваша зелена политика ?

Back