Brkovi

Ne bih to nikad nosio, iako poštujem tudj izbor. Ne volim bradu, brkove, ni dugu ili čak malo dužu kosu... uvek sam bio fazon vojnička frizura, maksimalna urednost. Čak i kad nosiš metal majice i čizme, obuću, odeću itd. budi maksimalno uredan... s tim što ima ljudi koji ne preteraju pa fino ispadne, evo ovaj klinac iz filma 'John and the hole' u mom avataru ima malo dužu kosu, ali fino izgleda, to je neka malo duža ali vrlo uredna, otmena frizura.

Ima ljudi od pedeset i kusur godina što nose kosu do članaka. To nikad nisam razumeo... što se tiče brkova, jak mi je fazon sa jednim od mojih heroja G.Gordon Liddy-jem, on ih je pod stare dane nosio valjda jer je oćelavio kao kojot, pa je furao brkove da bude mačo. Totalno u skladu sa likom... Ali to mi je kod njega simpatično, ili kod Staljina. Lično ne bih nosio...

Simpaticno je, iako je trend hipstera od pre 5 godina. Ali, ako je tacno da nam se ukus za muskarce formira prema najvaznijoj muskoj figuri u zivotu, our dear papas, moram reci da je moj late papa nosio single brke u svojim dvadesetim, a onda je, zahvaljujuci saobracajki na motoru koja ga je odvela u komu i ostavila sa mnostvom oziljaka, poceo da nosi i bradu. Istini za volju, nikada se nisam emotivno involvirala sa bicem koje je bilo kakvu dlaku nosilo oko usana, ako izuzmemo cinjenicu da sam mackarka, mozda bas zbog mog voljenog tate, a mozda i zbog ideoloske razlike izmedju bradurina i lepih cosavih urednih lica partizana. Mada, mislim da sam ideologiju svesno udenula da bih sprecila elektrin sindrom.

, a mozda i zbog ideoloske razlike izmedju bradurina i lepih cosavih urednih lica partizana.
Jeste, zato ja ne podnosim bradurine, odmah znaš koliko je sati

I baš zato ih ne poistovećujem sa brcima, jer klot brke danas uglavnom nose hipsteri i levičari. Jbga, moraju ljudi nekako da kodiraju izgled da signaliziraju ideološku orijentaciju, svesno ili nesvesno

A za oca, mogu da kažem da za mene ne važi. Ali definitivno se ukus nasleđuje, jer i majka i sestra delimo ukus (uz sitnije varijacije, one vole baš apa drapa umetnike, ja ipak volim da čovek bude malo uzemljeniji), mada polako sestri otvaram oči zašto treba da beži od umetnika glavnom bez obzira

Ne brini, neće više od toga nabujati, ne volim ni ja portikle.

Nego da pustimo brade i brkove, zašto te nema na konkursima? : (
Ne znam šta da ti kažem, poslednji put da sam čitala nešto ozbiljno je bilo prošle godine u ovo vreme, čitav opus jednog autora (nije književnost) od nekoliko hiljada stranica, u međuvremenu završim neki svoj rad, i potpuno izgorim, ne mogu da priđem ničemu ozbiljnom evo već godinu dana. Trenutno regresiram u detinjstvo i čitam Ćopića, čak i to mi je previše. A bez čitanja nema pisanja...

Ne znam šta da ti kažem, poslednji put da sam čitala nešto ozbiljno je bilo prošle godine u ovo vreme, čitav opus jednog autora (nije književnost) od nekoliko hiljada stranica, u međuvremenu završim neki svoj rad, i potpuno izgorim, ne mogu da priđem ničemu ozbiljnom evo već godinu dana. Trenutno regresiram u detinjstvo i čitam Ćopića, čak i to mi je previše. A bez čitanja nema pisanja...
Nisam ni ja mnogo bolji, mislim da sam ove godine najmanje čitao.

Setila sam se ove teme danas :)
-naime, učestvujem sad na jednom sastanku COST akcije, i predstavnik UK je jedan tip sa veoma zanimljivim brkovima (inače iz Škotske, recimo 30-40 god), ne mogu da mu stavim fotku, mada imam skrinšot učesnika, no onako uvijaju se na kraju ovog tipa , samo su još duži ..

Screenshot.png

p.s. nisam mogla a da mu ne pošaljem direct message in zoom "nice mustache", poslao osmeh..

Setila sam se ove teme danas :)
-naime, učestvujem sad na jednom sastanku COST akcije, i predstavnik UK je jedan tip sa veoma zanimljivim brkovima (inače iz Škotske, recimo 30-40 god), ne mogu da mu stavim fotku, mada imam skrinšot učesnika, no onako uvijaju se na kraju ovog tipa , samo su još duži ..

Pogledajte prilog 1245637

p.s. nisam mogla a da mu ne pošaljem direct message in zoom "nice mustache", poslao osmeh..
Trebala si mu reći: „Dećko, supać su ti mustaći.“, pa nek gugla, kad ne govori srpski da ga ceo svet razume.

Back