- Poruka
- 131.139
Ne brini, neće više od toga nabujati, ne volim ni ja portikle.Opaaaaaaaa, pa to je dosta nabujalo!
Ali bez brige, nije portikla
Nego da pustimo brade i brkove, zašto te nema na konkursima? : (
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne brini, neće više od toga nabujati, ne volim ni ja portikle.Opaaaaaaaa, pa to je dosta nabujalo!
Ali bez brige, nije portikla
Jeste, zato ja ne podnosim bradurine, odmah znaš koliko je sati, a mozda i zbog ideoloske razlike izmedju bradurina i lepih cosavih urednih lica partizana.
Nije čičasto ako nisi čiča?ružno i čičasto, il idu u paketu sa bradom il se brijem
ja sam u godinama kada su i čiče kulNije čičasto ako nisi čiča?
Ne znam šta da ti kažem, poslednji put da sam čitala nešto ozbiljno je bilo prošle godine u ovo vreme, čitav opus jednog autora (nije književnost) od nekoliko hiljada stranica, u međuvremenu završim neki svoj rad, i potpuno izgorim, ne mogu da priđem ničemu ozbiljnom evo već godinu dana. Trenutno regresiram u detinjstvo i čitam Ćopića, čak i to mi je previše. A bez čitanja nema pisanja...Ne brini, neće više od toga nabujati, ne volim ni ja portikle.
Nego da pustimo brade i brkove, zašto te nema na konkursima? : (
Nisam ni ja mnogo bolji, mislim da sam ove godine najmanje čitao.Ne znam šta da ti kažem, poslednji put da sam čitala nešto ozbiljno je bilo prošle godine u ovo vreme, čitav opus jednog autora (nije književnost) od nekoliko hiljada stranica, u međuvremenu završim neki svoj rad, i potpuno izgorim, ne mogu da priđem ničemu ozbiljnom evo već godinu dana. Trenutno regresiram u detinjstvo i čitam Ćopića, čak i to mi je previše. A bez čitanja nema pisanja...
Nema veze. Nadam se da su neke druge stvari zamenile čitanjeNisam ni ja mnogo bolji, mislim da sam ove godine najmanje čitao.
Dal' da kažem istinu ili da lažem za potrebe foruma. xDNema veze. Nadam se da su neke druge stvari zamenile čitanje![]()
Trebala si mu reći: „Dećko, supać su ti mustaći.“, pa nek gugla, kad ne govori srpski da ga ceo svet razume.Setila sam se ove teme danas
-naime, učestvujem sad na jednom sastanku COST akcije, i predstavnik UK je jedan tip sa veoma zanimljivim brkovima (inače iz Škotske, recimo 30-40 god), ne mogu da mu stavim fotku, mada imam skrinšot učesnika, no onako uvijaju se na kraju ovog tipa , samo su još duži ..
Pogledajte prilog 1245637
p.s. nisam mogla a da mu ne pošaljem direct message in zoom "nice mustache", poslao osmeh..
official language is englishTrebala si mu reći: „Dećko, supać su ti mustaći.“, pa nek gugla, kad ne govori srpski da ga ceo svet razume.
Evo ti ovako javno, na PP šaljem samo Dick pick.Šta mislite o klot brkovima kod muškaraca, dakle bez brade, samo brkovi
Jel vam privlačno, neprivlačno, subkulturno, kontrakulturno, itd
Pa. Ko ima lepe brčiće, neka mi ih baci u pp