ranjeni Zoro
Elita
- Poruka
- 21.566
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drage ženice, volite li muške zbrkovma, ili ih više volite kad su onako..ćosavi, ptičasti, beskarakterno i odvrtano bezbrkasti..?
Ovde nema mnogo ženica. Ko će ti odgovoriti?
a što mora da ih bude mnogo..?
...a di je i brada?!![]()
Mislim,ustvari sam ubedjen,da treba doneti neke Zakonske mere,kojima bi devojkama bilo zabranjeno,da brijaju,i jos gore,depiliraju svoje medju nozje.Kada muskarac dodje
u priliku,da vidi ogoljeno zensko medju nozje,onako depilirano...zivot,a ne samo seks mu se zgadi.Cesto se cuje,i procita u nekim listovima,kako su muskarci danas,sa slabim
libidom. Pa kako da ne budu slabi.Zene brijaju dlake ispod pazuha.Depiliraju medju nozje.Depiliraju noge,guzu...Pa kako da se normalan muskarac napali.Na sta? Pitam ja
sve Vas,Sebe naravno ??? Sve je postalo neprirodno.Bog je stvorio zenu,sa dlakama,bas onim mestima,koja muskarca uzbudjuju.Ali,ta nesretna vestacka kozmetika,ucinila
je svoje.i od zena seksualno privlacnih,napravila depilirana,a seksulna stvorenja.
to taj neki mudžahedin stajl
navadili se balavci na brade
"dečko..ako ne umeš da nacepaš drva, zameniš točak na autu i odereš kozu - obrij tu bradu.."
![]()
"dečko..ako ne umeš da nacepaš drva, zameniš točak na autu i odereš kozu - obrij tu bradu.."
![]()
to taj neki mudžahedin stajl
navadili se balavci na brade
Mislim da sam videla neke košarkaše u tom fazonu.
Ništa ogavnije od toga.
Zamisli kad im se ta bradurina oznoji dok su parketu.