Brkata tema

dobrica_91

Zainteresovan član
Poruka
135
Drage dame, zanima me jednda stvar. Kakva su vasa iskustva sa brkatim muskarcima? (msm sa tehnicke strane) Da li vas vizuelno vise privlace muskarci bez brkova i brade, da li vam smetaju brkovi kad vas dragi zadovoljava? Ja sam imao bradu i brkove vec 2 godin (onu kao kod musketara), naisao sam na podjeljenja misljenja sto se tice ovoga pitanja. Jedne mi govore da su za fine i sredjene brkove druge vise vole glatko izbrijano lice (kao u bebe). Meni je licno bilo ljepse dok sam imao bradu i brkove, nekako je lijepo kad prodjes rukom preko njih.

Не знам дал ико од млађих људи и носи само бркове, иначе су ми катастрофа, али ок је брада стара пар дана, чак ми је и већина мушкараца лепша с брадом него обријани.

Ja sam uvijek mislio, da žene više vole one bez, kako kažu golaći.

Inače je velike brkove a posebno bratu teško održavati urednu i paziti na higijenu.
Zato nosim samo kratke brkove a bradu mrzim.

Meni je merak bio da ih uvrcem dok sam imao malo duze jedno vrijeme, a bradu sam stalno gladio. Morao sam da ih skratim jer sam se samo na bradu i brkove koncetrisao dok bih pricao sa nekih.

Drage dame, zanima me jednda stvar. Kakva su vasa iskustva sa brkatim muskarcima? (msm sa tehnicke strane) Da li vas vizuelno vise privlace muskarci bez brkova i brade, da li vam smetaju brkovi kad vas dragi zadovoljava? Ja sam imao bradu i brkove vec 2 godin (onu kao kod musketara), naisao sam na podjeljenja misljenja sto se tice ovoga pitanja. Jedne mi govore da su za fine i sredjene brkove druge vise vole glatko izbrijano lice (kao u bebe). Meni je licno bilo ljepse dok sam imao bradu i brkove, nekako je lijepo kad prodjes rukom preko njih.

Sta je muskarac bez brkova? :heart:
Volem i brkove i bradu...onako sve na nekih 1 cm max.
Glatko izbrijano "bebce" lice nema sanse ako neko ima bas bas jaku bradu, od veceri do jutra-grebe vec za medalju. :neutral:

Ahah batice zene vole bradicu,kada ih oralno zadovoljavas,pa ih malo pomazis krutom bradicom,to ih pali.. PROVERENO :balavi:

A da li postoji neki nacin da se dobije gusca brada?
AIR_SPRAY_1-2.jpg

Back