Britni Spirs gola na plaži

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.371
Britni Spirs nije nosila ništa osim ružičaste fedore na Instagramu Nju Biča

Pop zvezda je juče podelila snimak na kojem pozira na plaži. Na snimku, Spirs nosi bebi roze fedoru, donji deo bikinija u skladu, crne naočare za sunce — i ništa drugo.

Pevačica nagoveštava i novu pesmu. Ispod šešira, Britnina plava kosa izgleda kao da je iseckana do dužine malo iznad ramena. Svu kosu sam ošišala“, napisala je u komentarima. „Ne želim to još da pokažem ✂✂✂!!!“

b.jpg

Znači, nova pesma je totalno sr... kad mora da se skida gola da skrene na sebe pažnju?

Pop zvezda je juče podelila snimak na kojem pozira na plaži. Na snimku, Spirs nosi bebi roze fedoru, donji deo bikinija u skladu, crne naočare za sunce — i ništa drugo.

Pevačica nagoveštava i novu pesmu. Ispod šešira, Britnina plava kosa izgleda kao da je iseckana do dužine malo iznad ramena. Svu kosu sam ošišala“, napisala je u komentarima. „Ne želim to još da pokažem ✂✂✂!!!“

Pogledajte prilog 1235229

Znači, nova pesma je totalno sr... kad mora da se skida gola da skrene na sebe pažnju?
sace stigne i "ukradeni , eksplicintni , video snimci" iz kreveta......................po receptu Pamele Anderson, Severine, Nives....................
kako drugacije da skrenu paznju na sebe?

Pogledajte prilog 1235229

jesi ti crto ova srca?

šta fali snajki?
ne volim obrijano - jedina zamerka

Back