Britney Spears i metal

• Začetnik teme Začetnik teme Acaxd
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jaoo, vratila se opet :)

Evo da ti posvetim neke stihove:

Whats with all the changes since the time i was aware its like the apple eating people that we once were arent there
Did they empty out their pockets and debase their younger faces and you must make sure your happy when you leave your summer places

Jaoo, vratila se opet :)

Evo da ti posvetim neke stihove:

Whats with all the changes since the time i was aware its like the apple eating people that we once were arent there
Did they empty out their pockets and debase their younger faces and you must make sure your happy when you leave your summer places

Hahahaha....a tebi ko da nije drago što sam se vratila.....:sad2::sad2::mrgreen:

Pa ja sam uvek raspoložena za kruške.....da je neko drugo voće pa još i da razmisli...al' ovako...nema dvoumljenja...samo da ne budu roze....:mrgreen:
Pa vidim ja da ti plačeš...ovaj čikica ti se sav zgrčio jadan....

Poslednja izmena:
Kad sam video naslov, pomislio sam da je tema o tome da je dosta pesama Britni Spirs preradjeno u metal fazonu... Nisam ljubitelj ni jednog ni drugog, ali sam cuo nekoliko obrada, pa me interesuje sta je to kod njenih pesama sto privlaci metalce i nagoni ih da ih preradjuju? :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back