Britanski Sun tvrdi: Keiru Starmeru decko zapalio auto jer ga je ostavio!!!

Ped*erska posla.
U ovom slučaju je na sreću ostalo samo na paleži, inače u pederskom svijetu nožine sijevaju i krv šiklja na sve strane, a mjesto zločina bude toliko jezivo da policijski službenici koji su stigli prvi pokupe doživotni PTSP.
Bez obzira na psihološku pomoć i lakše radno mjesto, većina tih nesretnih policajaca nakon nekoliko godina počini samoubojstvo, halucinirajući pederskog krvoloka u čarapama s halterima i rozim dildom u guzici dok objeručke vitla satarama, krevelji se i bekelji.
Dr. Hannibal Lecter je gospodin za takve.

Ne zanima me sto je pedder,problem je sto su oni vise posveceni njihovim seksualnim zivotima i mentalnim devijacijama nego drzavom i pozicijom do koje su dosli,ne zbog svog obrazovanja i pameti.
Zar tako o Mariniki?
EDF4E887-5FF0-41DF-B9EE-7DFDF377DDF7.jpeg

To se vidi da je fotomontaža.

Inače, nema nikakvog nametanja. Sloboda izbora ne znači nametanje, nego ono kad imaš sam slobodu da radiš kako želiš sve dok ne ugrožavaš druge.

Meni je fascinantno kako vi ljubitelji istočnih despotija ne razumete koncept slobode, vama je to strano. Kako čovek uopšte može nešto slobodno da odluči ;)
Kako nema nametanja , sta su gej parade ? Klasično nametanje lgbtQ+- , ostaloj populaciji....

Nisam primetio da ti koristiš išta osim američke tehnologije. To pozdravljam.

Niko neće s konja na magarca.

Ја не верујем. Људи живе на западу и шокирани ако је неко геј и пази..."држи се за руке?" Ебо ја Маринику Чобанеску ако капирам.

A daj nemij zaebavati da se ovako drže za ručice javno , da pokažu bliskost i saradnju Albanije i Francuske ? 😂 😂 😂

Ja ne verujem
soros drzi i aljeka i ramu i jos neke u dzepu, a makron bunari, zavodi, pa posle ucenjuje, kvaran je kao mucak, ima da nam izda i ramu i aljeka i sve koje mu zatrazimo, a mozda i nece, ... vec ce se drzati svi zajedno za rucice kao devojcice, a erdoganu ce da daju srednji prst da se i on za nesto ufati - bolje da mu nisu dali da smrce, jadan erdo, makron ga je navukao

mi ameri samo posmatramo, ali... jasno je valjda svima da je soros trampov neprijatelj, i da cemo gledati da mu pomrsimo konce na balkanu, da moramo da rusimo sve soroseve ljude, ne da bi sproveli obojene, vec zbog SOROSA? soros nam se zamerio, cistimo ameriku od njegoivoh korumpiranih sudija sada npr. pa ce doci i balkan na red

„Он је Сорошев кловн“: Еди Рама доживео исту судбину као Вучић?

ледећи је Вучић? Политико: Трампов човек ради на свргавању Едија Раме

Poslednja izmena:

Back