Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 18.992
Дечко у затвор, Стамер нек се гађа где хоће и са ким хоће.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u sns a i kod zutih toga kolko oces...nece ja sam domacin covek patrijahalan
nisam dupedavac ko keir starmer
Nisam primetio da ti koristiš išta osim američke tehnologije. To pozdravljam.Kida
Al kidaju i Kinezi
Zato Amerika preti sankcijama svakom ko kupi AI cip od Huawei-a
Kazu da je daleko jeftiniji i bolji od NVIDIA-inog?
Pazi ovo
Zar tako o Mariniki?Ne zanima me sto je pedder,problem je sto su oni vise posveceni njihovim seksualnim zivotima i mentalnim devijacijama nego drzavom i pozicijom do koje su dosli,ne zbog svog obrazovanja i pameti.
Ма боље и то него да се дрогирају! Упс! Што рече Чеда - "ако је кокаин дрога, онда сам и ја наркоман".
Kako nema nametanja , sta su gej parade ? Klasično nametanje lgbtQ+- , ostaloj populaciji....To se vidi da je fotomontaža.
Inače, nema nikakvog nametanja. Sloboda izbora ne znači nametanje, nego ono kad imaš sam slobodu da radiš kako želiš sve dok ne ugrožavaš druge.
Meni je fascinantno kako vi ljubitelji istočnih despotija ne razumete koncept slobode, vama je to strano. Kako čovek uopšte može nešto slobodno da odluči![]()
A daj nemij zaebavati da se ovako drže za ručice javno , da pokažu bliskost i saradnju Albanije i Francuske ?bezobrazluk,. da se aljek pravi ljubomornim
vuchichu, pederu, pa jel si ti bio nasamo sa makronom ili rama? brat erdo mu cucla prst!
Nisam primetio da ti koristiš išta osim američke tehnologije. To pozdravljam.
Niko neće s konja na magarca.
soros drzi i aljeka i ramu i jos neke u dzepu, a makron bunari, zavodi, pa posle ucenjuje, kvaran je kao mucak, ima da nam izda i ramu i aljeka i sve koje mu zatrazimo, a mozda i nece, ... vec ce se drzati svi zajedno za rucice kao devojcice, a erdoganu ce da daju srednji prst da se i on za nesto ufati - bolje da mu nisu dali da smrce, jadan erdo, makron ga je navukaoA daj nemij zaebavati da se ovako drže za ručice javno , da pokažu bliskost i saradnju Albanije i Francuske ?![]()
![]()
Ja ne verujem
Kakva argumentacija…Nisam primetio da ti koristiš išta osim američke tehnologije. To pozdravljam.
Niko neće s konja na magarca.