Britaniji ima svoje Kosovo,počela pobuna u S Irskoj

Zaboravili ste, ili niste nikada ni znali da su teroristi IRA tesno saradjivali sa OVK.........a pre toga sa Hrvatima..........

svoje bogato iskustvo u teroristickim akcijama, i odlicne veze stvarane godinama medju trgovcima oruzjem su za lepe pare stavili na uslugu i hrvatima i siptarima........oni to inace rade svuda po svetu........

ali, sta zna svinja sta je dinja..........zivela IRA.......:dash:

Zaboravili ste, ili niste nikada ni znali da su teroristi IRA tesno saradjivali sa OVK.........a pre toga sa Hrvatima..........

svoje bogato iskustvo u teroristickim akcijama, i odlicne veze stvarane godinama medju trgovcima oruzjem su za lepe pare stavili na uslugu i hrvatima i siptarima........oni to inace rade svuda po svetu........

Pa sad vise nemaju veze sa nama .
Ma samo nek se kolju :hahaha:

U principu, ja nisam, znam odlichno ponashanje mnogih drzhava, prema Srbiji, od pochetka "Kosmetske krize" radio sam na tome godinama...

Srbija trenutno ima vrlo "izbalansiran stav" prema deshavanjim u S. Irskoj... ne podrzhavamo terorizam kao oblik borbe... imajuqi u vidu negativan stav Irske prema Kosmetu, koji je, btw, nedeklarativan, po mnogim pitanjima i nedorechen...

Back