Britani Marfi ubijena!?!

dollarqueen

Iskusan
Poruka
5.226
Najnoviji nalazi tvrde da je Britani Marfi, popularna glumica koja je preminula 2009. godine, ubijena otrovom za pacove.

93317643528b5ebe499a5510579698_orig.jpg

Ovu tvrdnju izneo je njen otac Anđelo Bertoloti, koji je dugo već sumnjao da su Britani i njen muž bili otrovani. Posle godina borbe, Bertoloti je nezavisno testirao kosu, krv i tkivo preminule glumice.

Poslednji izveštaji kažu da je Britani umrla od smrtonosne doze otrova za pacove. Britani i njen muž Sajmon su imali simptome trovanja teškim metalima pre svoje smrti.

Glumica Britani Marfi umrla je u svojoj 32. godini, usled akutne upale pluća kombinovane sa anemijom i opštom oslabljenošću organizma usled korišćenja raznoraznih medikamenata. Pet meseci kasnije, preminuo je i glumicin suprug, 8 godina stariji Sajmon Mondžek, pod istim okolnostima: takođe, kombinacija anemije i upale pluća.

Smrt i Britani i njenog muža proglašene su nesrećnim slučajem. Međutim, glumicin otac Anđelo Bertoleti nije hteo da se pomiri sa takvim nalazom, te je sve svoje snage uložio ne bi li se slučaj njegove ćerke ponovo otvorio.

Ovi metali uglavnom su prisutni u pesticidima, insekticidima, otrovu za pacove... stoga, postavlja se pitanje da li je Britani Marfi, a potom i njen suprug, namerno otrovana, te se očekuje i ponovna istraga kako bi se utvrdilo da li iza nesrećne smrti glumice zapravo stoji ubistvo.

(preuzeto sa vesti sajta b92,tekst nije moj)

Najnoviji nalazi tvrde da je Britani Marfi, popularna glumica koja je preminula 2009. godine, ubijena otrovom za pacove.

93317643528b5ebe499a5510579698_orig.jpg

Ovu tvrdnju izneo je njen otac Anđelo Bertoloti, koji je dugo već sumnjao da su Britani i njen muž bili otrovani. Posle godina borbe, Bertoloti je nezavisno testirao kosu, krv i tkivo preminule glumice.

Poslednji izveštaji kažu da je Britani umrla od smrtonosne doze otrova za pacove. Britani i njen muž Sajmon su imali simptome trovanja teškim metalima pre svoje smrti.

Glumica Britani Marfi umrla je u svojoj 32. godini, usled akutne upale pluća kombinovane sa anemijom i opštom oslabljenošću organizma usled korišćenja raznoraznih medikamenata. Pet meseci kasnije, preminuo je i glumicin suprug, 8 godina stariji Sajmon Mondžek, pod istim okolnostima: takođe, kombinacija anemije i upale pluća.

Smrt i Britani i njenog muža proglašene su nesrećnim slučajem. Međutim, glumicin otac Anđelo Bertoleti nije hteo da se pomiri sa takvim nalazom, te je sve svoje snage uložio ne bi li se slučaj njegove ćerke ponovo otvorio.

Ovi metali uglavnom su prisutni u pesticidima, insekticidima, otrovu za pacove... stoga, postavlja se pitanje da li je Britani Marfi, a potom i njen suprug, namerno otrovana, te se očekuje i ponovna istraga kako bi se utvrdilo da li iza nesrećne smrti glumice zapravo stoji ubistvo.

(preuzeto sa vesti sajta b92,tekst nije moj)

Bas me cudi...Sto bi neko nju ubio?Meni je ona bila bas simpaticna i nekako mila.Nije bila kontraverzna,ali ko zna.....

Verovatno muz...mozda je htela da ga ostavi.Kasnije se pokajao,pa popio i on...

Moguce i da je muz uzrok svega,tj.Posledica.
Ali,opet ko zna ...Mnogi glumci su stradali ,iz nekih
cudnih razloga javnosti nepoznatoj.

Merlin Monro
Brus li
Ledzer
Iako nije glumica...Lola Ferari
Natali Vud
Grejs Keli
itd....

I,vecini se prepisuje droga ili prevelika koncentracija lekova.
Osim Natali Vud za koju i danas ne znaju nacin davljenja u vodi.
I,naravno Keli....

A zašto bi Mensonova družina ubila Šaron Tejt ?
Noževima, u njenoj kući.
Pritom, trudnu....
Kome je od njih smetala šarmantna mlada glumica ?

To rade "satanina deca", inspirisani sektaškim zakonima i drogom.

Mozda zato sto je bila zena Romana Polanskog,a znamo sklonosti tog umobolnika.......Ubili su je ni krivu ni duznu,ali je mozda,u njihovim poremecenim umovima,to bila kazna njemu.....Isto tako,Britani je mogla da ubije i komsinica.Bolesnika ima svuda...

Moguce i da je muz uzrok svega,tj.Posledica.
Ali,opet ko zna ...Mnogi glumci su stradali ,iz nekih
cudnih razloga javnosti nepoznatoj.

Merlin Monro
Brus li
Ledzer
Iako nije glumica...Lola Ferari
Natali Vud
Grejs Keli
itd....

I,vecini se prepisuje droga ili prevelika koncentracija lekova.
Osim Natali Vud za koju i danas ne znaju nacin davljenja u vodi.
I,naravno Keli....

Ja sam cula da su i Brus Lija i njegovog sina ubili,odnosno da su namestili da deluje kao nesreca,ali da nije

- - - - - - - - - -

A zašto bi Mensonova družina ubila Šaron Tejt ?
Noževima, u njenoj kući.
Pritom, trudnu....
Kome je od njih smetala šarmantna mlada glumica ?

To rade "satanina deca", inspirisani sektaškim zakonima i drogom.

slazem se sa tim sto je dollarqueen rekla

Za Brusa i Brendona se zna nezvanično. Zapravo, ubistvom Brendona se potvrdilo ono što se sumnjalo za Brusa.
Slava je čudo, mnoge živote je odnela, ali neke su i ljubomora i ko zna kakvi računi...

Sećam se da sam baš pre Britanine smrti rekla kako će ta žena biti lepa i kao baka. Tačno sam mogla da je zamislim. :/

Mozda zato sto je bila zena Romana Polanskog,a znamo sklonosti tog umobolnika.......Ubili su je ni krivu ni duznu,ali je mozda,u njihovim poremecenim umovima,to bila kazna njemu.....Isto tako,Britani je mogla da ubije i komsinica.Bolesnika ima svuda...

O Romanu Polanskom kao pedofilu, pisalo se znatno posle
pogibije Šeron Tejt.
Bila je mlada, prelepa žena.

Ko povrh takve traži nešto drugo, iščašen je do daske !
Nju, Šeron, i 5-6 prijatelja, te noći pobili su klasični satanisti i narkomani !
Tu nikakve tajne nema.
Menson još leži doživotnu robiju.

Pa ubili su je jer je bila slavna, a njihov stav prema selebritijima je bio TAKAV. Sektaška posla, isprani mozgovi.
Oni su, koliko se sećam, imali čitavu listu poznatih koje su planirali da smaknu, ali nisu stigli. Uključujući i Elizabet Tejlor, Sinatru...

Pa ubili su je jer je bila slavna, a njihov stav prema selebritijima je bio TAKAV. Sektaška posla, isprani mozgovi.
Oni su, koliko se sećam, imali čitavu listu poznatih koje su planirali da smaknu, ali nisu stigli. Uključujući i Elizabet Tejlor, Sinatru...

Ne znam koliko je tacno, ali sudeci po dokumentarcu koji sam nekada davno gledao, Seron Tejt je postala Mensonova zrtva spletom cudnih okolnosti, koje nemaju veze sa kasnijim povezivanjem Polanskog sa pedofilijom (iako ne mislim da je pedofil/veci perverznjak je cika Vudi). Menson je "ganjao" muzicku karijeru i pokusavao da uspostavi saradnju sa izvesnim producentom koji ga je "ispalio". Pomenuti producent je ziveo u kuci koju je kasnije prodao Polanskom i Tejt. Ne znajuci da je kuca prodata, Menson je dosao jos jednom, ali je ovog puta bio izbacen od strane obezbedjenja/ ili same Seron. Ne znam tacno. Kako je vec gajio prezir prema "vladajucoj klasi" i svim onim sto je ona nosila sa sobom... i Seron Tejt se nasla na pomenutoj listi, a Polanski mu je pruzio inspiraciju "Rozmarinom bebom" koja je realizovana godinu dana pre.

Do skoro sam tripovao da je film snimljen nakon ubistva kao svojevrstan pokusaj Polanskog da se resi depresije i traume. No - izgleda da je on zapravo bio nadahnuce za Mensona i porodicu.

zakljucak - ne izbacujte pogresne ljude iz pogresno kupljenih kuca/ i sve sto snimite moze da vam se obije o glavu.

e sad, mozda bi Seron jos bila ziva da Polanski nije stvorio ovo remek-delo.
bi moglo da moze

Poslednja izmena:

Back