Slavenska
Iskusan
- Poruka
- 5.907
брутално , примиш неког под свој кров и он ти уништи живот .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro delo se vraca, u Britaniji....Xaxaxa pa njemu je ulepsalo
Da uvedemo mi rotiranje, na svakih 2 nedelje promena domacina....?Primam 22-godišnje Ukrajinke na stan i hranu.
Voljan sam dati svoj doprinos u ovoj krizi.
Može i 32-godišnje.
Заправо је жени творила очи.брутално , примиш неког под свој кров и он ти уништи живот .
Isksreno i ja bih, samo sva sreća da nisam oženjem.Nakon što se zaljubio u 22-godišnju ukrajinsku izbeglicu koja je došla da živi sa njima da bi pobegla od sukoba, britanski otac dvoje dece napustio je svoju ženu zbog nje. Toni Garnet i njegova supruga Lorna primili su Sofiju Karkadim, ukrajinsku izbeglicu početkom maja, samo 10 dana kasnije Toni je pobegao sa Sofijom.
On u intervjuu za The Sun tvrdi da se zaljubio u 22-godišnjakinju i da želi da provede ostatak života sa njom. Sofija, s druge strane, koja je napustila grad Lavov na zapadu Ukrajine, tvrdila je da joj se Toni dopao čim ga je videla i da njih dvoje žive svoju ljubavnu priču.
Pogledajte prilog 1158127
Odakle da krenem sa analizom koliko je ovo pogrešno?
И због тог примера нико нормалан не би генерализовао немачки народ и називао га злочинцем као што ти покушаваш генерализацијом припадницама украјинског народа, тиме омаловажаваш и ниподаштаваш нечије мајке, сестре, баке..
Јадно и ружно са твоје стране.
Da...Ali pazi prikladan naslov
"LVIV at first sight"