Britanac napustio ženu zbog Ukrajinke izbeglice samo 10 dana nakon što su je primili u svoj dom

Xaxaxa pa njemu je ulepsalo
Dobro delo se vraca, u Britaniji....
kod nas ne...

Mi delimo desetine hiljada evra bogatasima koji jos ebu narod i zarade i na narodu , umesto da odvojimo po 500e po ukrajinki za socijalna primanja pa da dodju ovde kod nekog seljaka , da ovde pregrme rat....

Isto se vrati novac nazad preko pdv i malih ukrajincica .......
Selo bi procvetalo plavokosima...da malo promesamo a ne samo Tursko crno..

Ja se cudim sto buudala nije podnela inicijativu preko udruzenja za zdravo selo da se uvede socijalna karta za ukrajinke mladje od 45 godina koje su izbeglice , i naravno da se refundira prevoz sa granice poljske i slovacke do Srbije..

June da bude u komisiji za izbor ukrajinki...Da ga odmah saljemo na granicu sa Slovackom.....i nek se javlja zeni svaki dan oko 17...

Poslednja izmena:
Nakon što se zaljubio u 22-godišnju ukrajinsku izbeglicu koja je došla da živi sa njima da bi pobegla od sukoba, britanski otac dvoje dece napustio je svoju ženu zbog nje. Toni Garnet i njegova supruga Lorna primili su Sofiju Karkadim, ukrajinsku izbeglicu početkom maja, samo 10 dana kasnije Toni je pobegao sa Sofijom.

On u intervjuu za The Sun tvrdi da se zaljubio u 22-godišnjakinju i da želi da provede ostatak života sa njom. Sofija, s druge strane, koja je napustila grad Lavov na zapadu Ukrajine, tvrdila je da joj se Toni dopao čim ga je videla i da njih dvoje žive svoju ljubavnu priču.

Pogledajte prilog 1158127

Odakle da krenem sa analizom koliko je ovo pogrešno?
Isksreno i ja bih, samo sva sreća da nisam oženjem.

И због тог примера нико нормалан не би генерализовао немачки народ и називао га злочинцем као што ти покушаваш генерализацијом припадницама украјинског народа, тиме омаловажаваш и ниподаштаваш нечије мајке, сестре, баке..
Јадно и ружно са твоје стране.

znas kako me zabole za ukrajinske majke, cerke i sestre, bake, a za tvoje misljenje. moje misljenje jenda su qurave i sta sad?

osim toga odhebi od mene sa svojim duplim standardima.

vrv si i ti tako zbog neke sutnuo zenu i decu, pa ti sad smeta to sto neko kaze da je ova quracmva, kao i ostale ukrajinke.

Back