EUropejac
Domaćin
- Poruka
- 3.378
Inflacija je svuda, za to nije kriva EU.Nije samo Grcka. U Njemackoj inflacija najveca u posljednjih 30 godina. Slicno je u jos nekim zemljama na zapadu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Inflacija je svuda, za to nije kriva EU.Nije samo Grcka. U Njemackoj inflacija najveca u posljednjih 30 godina. Slicno je u jos nekim zemljama na zapadu.
Dijelom si u pravu. Kriv je dosta i tata Putko jer je zavrnuo gasnu slavinu.Inflacija je svuda, za to nije kriva EU.
Cekaj, kako to da srpski patriota voli Putina vise od svoje zemlje??Dijelom si u pravu. Kriv je dosta i tata Putko jer je zavrnuo gasnu slavinu.
Ni 1. ni 2. ni 3. Jugoslavija se nisu raspale nego su bile razbijene (jer nisu bile spojene iz delova na koje su bile razbijene), 1.Jugoslavija je bila razbijena 1941 godine izvana sa pomoću iznutra, 2.Jugoslavija je bila razbijena 1991/1992 iznutra sa pomoću izvana, a 3.Jugoslavija (Srbija i srpska Crna Gora, to jest Ujedinjena Istočna Srbija) je bila razbijena i izvana i iznutra (sa NATO/EU dobro organizovanom referendumskom prevarom 2006 godine te lokalnom antisrpskom koalicijom svih velikohrvatskih kvazicrnogoraca, podmuklih lokalnih Muslimana iz CG i okoline, i podmuklih lokalnih Šiptara iz CG i okoline)! CCCCNakon raspada divne nam domovine SFRJ, među gubitnicima tranzicije izdvojila se posebna grupa građana koja sebe naziva Evropejcima. Oni 9.maja ne slave Dan pobjede nad fašizmom nego Dan Evrope. Nije im sumnjivo što je Njemačka, kolijevka nacizma i motor EU, namjerno izabrala taj datum da potisne priču o fašizmu. Ne, ovi ljudi će u zanosu mahati zastavicama Unije i NATO-a.
Ovu grupaciju karakteriše potpuno obožavanje Svete Evropske unije, idoklopoklonički, vazalno-kolonijalni odnos prema Briselu i nekritički stav prema svim njegovim mišljenjima, direktivama, mjerilima i standardima, koliko god besmisleni, nelegitimni i nelegalni bili, čime ta grupa poprima karakteristike religijske sekte. Kult maršala zamijenjen je kultom Evropske komisije i visokih predstavnika.
Klasični Briselov svjedok spreman je da opravda najgnusnije zločine "zapadnih partnera" i NATO-a, slava mu i milost, jer su svi oni činjeni "radi višeg cilja" - da se zaustave genocidi, da se uspostavi mir. Što bi rekli, rat za mir, ne no je*ačina za nevinost. Nije im važno što je Sjevernoatlantski savez pobio više civila nego vojnika, što redovno gađa civilne objekte, porodilišta, bolnice, medije, ambasade...ma to su gluposti, Vikipediju može svako da uređuje. Morali su da nas bombarduju 1999. da bi sredili Miloševića (ubijenih Slobodana Miloševića: 0, ubijenih civila: 2500), morali su jer je trudnica u Nišu kriva za nešto što se dogodilo u Račku, razumiješ. Briselovi svjedoci su tih ratnih godina uglavnom bili dezerteri zato što su "pacifisti". Milošević monstrum je za rat, a oni su, kao NATO i Haradinaj, za mir, shvataš? Nisu Zapadnjaci divljaci kao ovi homo balkanikusi što kolju noževima, ne...to su gospoda, brate, raketa na dugme, visoka tehnologija, prosto ne osjetiš kad te rokne.
Česta poštapalica u raspravama ovih likova je "a šta smo mi njima radili". Počneš da im pričaš o pogromu Srba na Kosmetu, etničkom čišćenju u "Oluji", oni te prekinu "a šta smo mi njima radili". Dobro, druže, jesmo, napunili smo i mi neke hladnjače ubijenima, šikanirali i tukli civile, ali nisu krivi oni Srbi što im povadiše bubrege.."a šta smo mi njima radili".
Pitanje za vas forumaše - kakvi su politički, socio-ekonomski i/ili kulturni procesi uticali na to da se razvije ovakva svijest kod dijela našeg radnog naroda?
Nisam cuo za takvog. Medjutim, znam za "patriote" koje vole Brisel vise nego Decane.Cekaj, kako to da srpski patriota voli Putina vise od svoje zemlje??
E pa, kako ti znas za to?Nisam cuo za takvog. Medjutim, znam za "patriote" koje vole Brisel vise nego Decane.
Nisam cuo za takvog. Medjutim, znam za "patriote" koje vole Brisel vise nego Decane.
Ja mislio on ozbiljan