brisati teme

• Začetnik teme Začetnik teme cole1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ову сада ћу ти избрисати ја, није проблем. А за убудуће мораш задњи да оставиш пост, да напишеш ''крај'' и ако нико не постује после тебе систем ће аутоматски избрисати тему.
Ако неко случајно постује после тебе ( што није обичај ), онда напиши приватну поруку модератору тог потфорума или неком од супермодератора и решићемо.

Ову сада ћу ти избрисати ја, није проблем. А за убудуће мораш задњи да оставиш пост, да напишеш ''крај'' и ако нико не постује после тебе систем ће аутоматски избрисати тему.
Ако неко случајно постује после тебе ( што није обичај ), онда напиши приватну поруку модератору тог потфорума или неком од супермодератора и решићемо.

hvala na odgovoru. evo jos nekoliko pitanja ako nisam dosadan. stavio sam anketu na moju temu anketa se zavrsila i ne mogu da je izbrisem a hocu da stavim novu. i kako da nadjem moderatore pod foruma?

hvala na odgovoru. evo jos nekoliko pitanja ako nisam dosadan. stavio sam anketu na moju temu anketa se zavrsila i ne mogu da je izbrisem a hocu da stavim novu. i kako da nadjem moderatore pod foruma?

Није проблем, питај све што те занима.
Хоћеш на исту тему да ставиш другу анкету?
На скоро сваком потфоруму пише име модератора. Кликни на њега и пошаљи му поруку. Можда тренутно није на форуму али сигурно ћеш добити одговор у разумном року.
Појасни ми молим те ово са анкетом.

Није проблем, питај све што те занима.
Хоћеш на исту тему да ставиш другу анкету?
На скоро сваком потфоруму пише име модератора. Кликни на њега и пошаљи му поруку. Можда тренутно није на форуму али сигурно ћеш добити одговор у разумном року.
Појасни ми молим те ово са анкетом.

hvala puno na paznij. napravio sam temu i anketu na njoj anketa se zavrsila i zelim da je izbrisem da bi postavio novu.

to su ti rep poeni, a ta rep moc znaci da ti mozes nekome da podignes toliko rep poene ali ne mozes da dizes rep moc jer se rep moc povecava za 1 na 400 rep poena 800 postova ili svaku godinu provedenu na forumu, eto

npr ja imam 4000 rep poena i kad bih ti dala reputaciju tebi bi se rep poeni povecali za toliko koliko imam, a rep moc bi ti se povecala za 10

rep poene mozes videti koliko imas i u korisnickom profilu

hvala :).sto se tice brisanja teme ako ste vi admin da li mozete da mi izbrisete temu ja sam pokusao sa time da napisem "kraj" ali neki k..... stalno pise nesto posle...evo link-a teme http://forum.krstarica.com/showthread.php/512000-duhoviti-ili-lepi-muskarci

kako da izbrisem temu?

Temu se brise automatski kada postavljac obrise prvu poruku koju je napisao na temi. Poruka moze da se obrise u roku od 24h od kada je napisana.
Kada prodje ovaj period temu mogu da obrisu samo moderatori. Ako zelis da obrises temu posalji poruku moderatoru koji je zaduzen za moderisanje pdf-a na kome se nalazi tema koju zelis da obrises.
Spisak moderatora za svaki pdf se nalazi u donjem levom cosku kada se otvori osnovna stranica tog pdf. Ako slucajno neki pdf nema moderatora, onda poruku saljes supermoderatorima. Ovde imas kompletan spisak moderatora i supermoderatora:
http://forum.krstarica.com/showgroups.php

Kada saljes poruku moderatoru moras da navedes razlog zbog cega zelis da ti obrise temu, pa ako ima osnova tema ce biti obrisana.

p.s. Za svaki problem koji imas otvori posebnu temu.

Poslednja izmena:

Back