cole1
Domaćin
- Poruka
- 3.863
kako da izbrisem temu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Генерално, или неку посебну?
pa trebace mi da znam za ubuduce a konkretno sad http://forum.krstarica.com/showthread.php/511729-zasto-se-kaze
Ову сада ћу ти избрисати ја, није проблем. А за убудуће мораш задњи да оставиш пост, да напишеш ''крај'' и ако нико не постује после тебе систем ће аутоматски избрисати тему.
Ако неко случајно постује после тебе ( што није обичај ), онда напиши приватну поруку модератору тог потфорума или неком од супермодератора и решићемо.
hvala na odgovoru. evo jos nekoliko pitanja ako nisam dosadan. stavio sam anketu na moju temu anketa se zavrsila i ne mogu da je izbrisem a hocu da stavim novu. i kako da nadjem moderatore pod foruma?
Није проблем, питај све што те занима.
Хоћеш на исту тему да ставиш другу анкету?
На скоро сваком потфоруму пише име модератора. Кликни на њега и пошаљи му поруку. Можда тренутно није на форуму али сигурно ћеш добити одговор у разумном року.
Појасни ми молим те ово са анкетом.
Е, за анкету је другачије. Једна тема, једна анкета. Али, предлог је одличан и видећемо да се убаци опција вишеструке анкете.
to su ti rep poeni, a ta rep moc znaci da ti mozes nekome da podignes toliko rep poene ali ne mozes da dizes rep moc jer se rep moc povecava za 1 na 400 rep poena 800 postova ili svaku godinu provedenu na forumu, eto
npr ja imam 4000 rep poena i kad bih ti dala reputaciju tebi bi se rep poeni povecali za toliko koliko imam, a rep moc bi ti se povecala za 10
rep poene mozes videti koliko imas i u korisnickom profilu
kako da izbrisem temu?