Postovana luchia
Tema na Politici obrisana vam je od strane moderatora iz razloga sto u temi prozivate i komentarisete korisnike na Politici, a i vredjate ih nazivajuci ih Serbo licemerima, pri tom vasa tema nema politicko pitanje vezano za pdf Politika, vec samo obracanje korisnicima sa Politike i vas licni stav koji je uvredljiv.
a zarad javnosti ovo je vas uvodni post sa teme na pdf Politika,
"Serbo licemeri?
Mesec dana sam na krstarica, ne verujem sta citam Zapitam se ko su bre ovi ljudi, rade li nesto, zive na forumu zato sto live nikog ne interesuju Sta su uradili za bolji zivot Serbo, sem sto sakriveni iza monitora, mlate nebuloze Bila sam u Serbia i kad su tenkovi isli na narod i u protesti 90-tih, evo 2016 pola naroda sto im nije bilo ok je pobeglo.Ovi sto su ostali i dalje vrte istu pricu, kako su uvek na vlasti neki koje nece narod, pa kako su dosli na vlast ako ih taj isti narod nije birao.Sve neki pametni, filozofi, politicari koji sve znaju, a Serbia na dno i sto je najgore sve crnje i gore kako godine prolaze .Sto se ne organizujete pokrenete nesto, kad ste silni ili ste to samo kao anonimusi..Kad kliknete off i kad ostanete sa sami sa sobom, da li i dalje zivite u nekom svom paralelnom univerzumu ili se vratite u stvarnost."
Iz ovog vaseg posta porizilazi da su korisnici koji pisu na Politici licemeri,ne rade nista ,da nemaju live zivot,da sakriveni iza monitora mlate nebuloze, i da ne nabrajam dalje.Ukoliko niste zadovoljni odgovorom, obratite se meni ili adminu na pp za vise informacija