Brisanje profila

Aglaea

Ističe se
Poruka
2.941
Pre dosta vremena sam poslala zahtev za brisanje profila na link:
https://forum.krstarica.com/misc/contact/
Nakon mesec dana sam dobila email da potvrdim brisanje profila i napišem razlog.
Nakon toga je usledila tišina.
Na svakih nedelju dana sam slala po jedan email sa molbom da se profil obriše, ali je to uvek ostajalo bez odgovora.
Ima li tom čekanju kraja ili više ne brišete profile na zahtev?
Meni nije problem "ubiti" profil upisivanjem nepostojećeg emaila i neke dugačke besmislene šifre ako više ne brišete profile, ali bih htela bar neku povratnu informaciju.
Na jednom engleskom forumu ovakvog formata su mi pobrisali profil 30 minuta nakon što sam poslala zahtev i to ga čak nisu ni pretvarali u Gost2523558, već ga "ubili" totalno - više nije bilo moguće ni pretraživanje, ni ništa. Znači da je to prilično lak posao. :)

Pre dosta vremena sam poslala zahtev za brisanje profila na link:
https://forum.krstarica.com/misc/contact/
Nakon mesec dana sam dobila email da potvrdim brisanje profila i napišem razlog.
Nakon toga je usledila tišina.
Na svakih nedelju dana sam slala po jedan email sa molbom da se profil obriše, ali je to uvek ostajalo bez odgovora.
Ima li tom čekanju kraja ili više ne brišete profile na zahtev?
Meni nije problem "ubiti" profil upisivanjem nepostojećeg emaila i neke dugačke besmislene šifre ako više ne brišete profile, ali bih htela bar neku povratnu informaciju.
Na jednom engleskom forumu ovakvog formata su mi pobrisali profil 30 minuta nakon što sam poslala zahtev i to ga čak nisu ni pretvarali u Gost2523558, već ga "ubili" totalno - više nije bilo moguće ni pretraživanje, ni ništa. Znači da je to prilično lak posao. :)
ako smem da pitam... a sto bi brisala profil?
ja da necu vise da koristim svoj profil, jednostavno ne bih se logovao vise na svoj nalog, ne bih dolazio vise na forum... :think:

Znači, ja sam pisala i slala mailove, koje niko nije čitao. :besna::rotf:

Šta se dešava sa email adresom prilikom brisanja naloga, tj. pretvaranja u Gost2458513? Ostaje li zapamćena na tom nalogu ili se i ona briše?
sve ostaje isto, nista se ne menja ili ne brise... samo ti se menja korisnicko ime u gost i onemogucava se ulaz u nalog tako da ja iskreno nikad nisam video svrhu brisanja naloga.

ako smem da pitam... a sto bi brisala profil?
ja da necu vise da koristim svoj profil, jednostavno ne bih se logovao vise na svoj nalog, ne bih dolazio vise na forum... :think:
bas tako..sustinski brisanjem naloga se nista ne dobija vise nego promena imena koje mozes i od mene da trazis odmah na pp :D
ko ne zeli da dolazi, moze prosto da prestane da dolazi.

bas tako..sustinski brisanjem naloga se nista ne dobija vise nego promena imena koje mozes i od mene da trazis odmah na pp :D
Ko je navikao na forum teško može 'da ne dolazi' iako to stvarno želi.
Razlozi za gašenje naloga su različiti; od ljutnje do pokušaja odvikavanja.

Kada bih ugasila nalog, a htela sam, nikada se ponovo ne bih registrovala.
Takođe, zabranila bih otvaranje novog naloga svima koju su dva puta i više gasili nalog.

Šta? Dođemo novi i drugačiji?
Možemo promeniti ime, sliku, potpis, ali ne stil pisanja, naročito ne način razmišljanja.

sve ostaje isto, nista se ne menja ili ne brise... samo ti se menja korisnicko ime u gost i onemogucava se ulaz u nalog tako da ja iskreno nikad nisam video svrhu brisanja naloga.

evo ti i primer samad..100x trazio da mu se nalog banuje pa se opet vrati..ko lesi brate :D

Zahvaljujem na odgovoru. :)

Što se mene tiče, može ključanje teme. :)

brate, promenis sifru u neku nalupanu
fjdkslfjneuiwrfheskfjnsdkjfghsrdjkfghreus
i nikad vise neces uci u svoj nalog..nego ljudi vole da drame pa dizu pricu oko teatralnog odlaska.

Samo samo sam htela da znam kako stvari funkcionišu, jer svaki forum (pa i društvena mreža) su različiti. Ima foruma koji potpuno brišu profil, u smislu da pobrišu sve podatke o osobi, uključujući i email adresu.

Hvala na odgovoru. :)

brate, promenis sifru u neku nalupanu
fjdkslfjneuiwrfheskfjnsdkjfghsrdjkfghreus
i nikad vise neces uci u svoj nalog..nego ljudi vole da drame pa dizu pricu oko teatralnog odlaska.
Neće da može!
Ja sam tako uradila. I? Sebi postavila mute ban ali sam imala pristup profilu, tako sam ga i oporavila.
Teorija ti ne 'pije vodu' :lol:

Много шта ниси видео, случајно или намерно... :roll:
Ал у праву си, ни ја не видим сврху брисања, тема, постова пристојних а слатко смејање модова на гадарије простаклук и вређање и замисли - небрисање! Ееее мој админе... француска собарице.

Мееххх, ионако овај шит кочи...

Slične teme

Odgovora
1
Pregleda
202

Back