Brinete o bivsoj?

• Začetnik teme Začetnik teme JJR
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imam bivsu zenu, super cool riba, bas smo drugari, lepo se slazemo i sve ok (nikad se doduse nismo ni svadjali). No ali ona zivi sa nasim sinom, jos mali je, i ja im kao pomazem, oduvek i uvek. Tako im pomazem da ona se navikla na moje pomaganje godinama i ne znam da li vise ne moze sama nista da uradi ili jednostavno lepo joj da ima mene deda-mraza :)

Pomaganje izlgeda ovako na primer: Ja im (joj) kupio auto i sve sto imaju po kuci (tehnika, namestaj, stvari, posudje, itd), placam skoro sve racune, kad dodjem vikendom napunim frizider i cak pocistim joj kucu i kola i skuvam nesto da imaju kao za ponedeljak-utorak (nesto sto vole, na primer gulas).

I tako sve to lepo zar ne, brinem o svojoj porodici kao muz i kad nismo porodica u stvari, nego problem je jedan sto ona bukvalno prestala da kupuje i da kuva, kad nema mene ili nema nista ona jede po kafanama ili detetu kupi nesto gotovo, a problem drugi je sto toliko se oslanja na mene kao da sam joj pravi muz i niti ima nekog frajera niti ne zna sta ce sa sobom bez mene.

A problem i treci, mozda najveci, ja sam zenskaros ali sa takvim odnosom sa bivsom imam probleme sa ribama, nijedna dugo ne izdrzi, kao u pocetku sve ok bas lepo kako sam ja brizljiv pazljiv, da, no posle joj smeta sto idem tamo i sto im posvecujem toliko paznje...

Jbg sad, ja ne mogu zivim bez mog sina, zivim za njega, ne zelim da se odaljim od njega ni zbog koga, plus i bivsa mi je drugar, cool skroz, najbolji covek sto postoji, mada nema sanse da smo nesto zajedno ipak blizki smo i jbg necu ni nju da izgubim - ali godine prolaze i ja sam sam, zivim sam i sam jbg, voleo da bih da imam neku novu porodicu ali cini mi se nemoguce kad sam okupiran "starom" ako smem tako glupo da se izrazim....

Vi imate slicnu situaciju? I kako je resavate?

Druže nisam se do tih mera upuštao pa da imam bivšu ženu
Pedaliram čim počnu da smaraju

Na toj se temi nisam izjašnjavala ali ako je tako kako kažeš, nemoj da zaboraviš da pre neke osude ili generalizacije, uzmeš u obzir da posle razvoda deca uglavnom ostaju sa majkama a da je "briga" o bivšem partneru uvek inspirisana prvenstveno brigom o zajedničkom detetu.
Ne verujem da bi čak ni naš dragi kolega JJR toliko brinuo da njihovo dete nije ostalo kod nje, ruku na srce....mada divnih primera altruizma i dobrote uvek možemo naći, hvala bogu.
Razmisli malo i o tome:)

Slazem se, u pravu si.:)

ma ok je to tvoja stvar , ima muskaraca koji zele da budu robovi za mamuzanje koji daju ljubav /pare /vreme/paznju na izvolte a zauzvrat ne dobiju nista , ja nikad takav nisam bio uvek su morale da se potrude oko mene i samim tim vise su me i cenile , ta tvoja zena je morala da trpi i da cuti i da se unormali---da cuva brak to bi bila prava zena pozrtvovana majka itd. ostalo su sve devijacije ....
i ona mrzi muskare i sad ima sina i sta? pa ne mozes stalno biti tu. uzmi to dete dok jos nije kasno a opajdare se ratosiljaj i reci sebi - jbg. gresimo svi i ispravi to i nadji novu i bolju imas sad iskustva i uputicemo te na forumu da ne napravis iste greske.

ma ok je to tvoja stvar , ima muskaraca koji zele da budu robovi za mamuzanje koji daju ljubav /pare /vreme/paznju na izvolte a zauzvrat ne dobiju nista , ja nikad takav nisam bio uvek su morale da se potrude oko mene i samim tim vise su me i cenile , ta tvoja zena je morala da trpi i da cuti i da se unormali---da cuva brak to bi bila prava zena pozrtvovana majka itd. ostalo su sve devijacije ....
i ona mrzi muskare i sad ima sina i sta? pa ne mozes stalno biti tu. uzmi to dete dok jos nije kasno a opajdare se ratosiljaj i reci sebi - jbg. gresimo svi i ispravi to i nadji novu i bolju imas sad iskustva i uputicemo te na forumu da ne napravis iste greske.

Uh, al si zestok, da covek prosto ne poveruje.
Samo polako, jos ti nije stigla zuta minuta, ima vremena, da te zemska vozi oko prsta.:mrgreen:

ne znam ko to jos dozvoljava i zasto , mora covek da ima predstavu ko je i sta je ,nazalost mediji i drustvo upropastise generacije muskaraca , i znanje da je superioran u odnosu na svako zensko!

Back