Бриљантност нашег вољеног председника!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
skarfejs:
Ma k*njam, ne znam koji mi qraz............ :D :D :D :D :D

Ali, priznaj da je taj stil i forma zamarajuca ............ :D :D

Eto, kako je meni, kada se ti rasprdis i rasfilozofiras :D :D :D (mora wink)

blly elokventan si konzerva lanjskog graha... mozes kad je pojedes da letis u svemir ko onaj dukljanski golub o kom sam pisao ... :D

jel znaš koji je budzet skupstine grada i kako i na sta se trosi.... jel znas npr. da svi pametni ljudi arhitekti govorase ovima iz ds-a da su ove kocke na trotoaru idiotizam i preskupe te da ce da bude podlokavanja i menjanja svake godine.... ali jok bre ima sema za sve pa i za to. jel znas da je uvezen specijalan rosso verona memer iz tri p.m. za cesmu kod moskve za lovu sa kojom mogu da se okrece i srede tri skole u beogradu... gde je sad ...nestao. za vreme spo-a imas aferu..pisale sve novine...dodju dva tankera nafte u knjige ... i volsebno nestanu. ti pricas da nema love :D kako je blesavi milosevic mogao da obnovi onih nekoliko mostova posle bombardovanja...onda je kao bilo love :D nece... hoce srbiju u bedi da bi oni bili bogovi, zabole ih za sve. skoluju decu napolju nece ovde da rade i da stvaraju. ali... neka mozda tako treba.

zanimljivo IP 87. 116.143.222...pokusaj to jos jednom i ocekuj posetu....

Prvo, i prvo , nigde nisam napisao da podrzavam ovu gradsku vlast.Naprotiv, napisao zam da me zabole za njih.....

Dalje, oko gradnje mostova, zna se kako su ih Satrap i onaj ludi Mrka gradili , nikome ni banke platili nisu

Ali, boli me kara za sve to.........

Sta pricas ti o IP?????
Mislis da ti ja napadam komp???

Pa meni vec danima izlecu napadi na kompjuter, nemoj da lupetas bez veze, i namoj da si bezobrazan, ja da ti napadam komp, ko da sam ja klinac neki....

Kakve, bre ti meni posete???

Dakle, nemam veze sa tim IP, niti bi radio neke takve gluposti.......ali nemoj da se mangupiras, jer ja nemam bas najjace zivce za takve pretnje,,,,,,,naprotiv.......mnogo sam zivcan i nervozan kad neko
glumi mangupa....Jasno????

marlоn:
ma ko tebi bre pise...nemas ti pojma o tome...kazem onome ko je to uradio. cita sve ovo... uradio sam mu sve da ga nadjem. samo ga cikam jos jednom da ponovi.

Sorry..........onda ti se pridruzujem.....

Dakle, posto meni danima, a i sada, ovog momenta izlecu napadi na komp........
Posto nisam neki haker i majstor, platicu, a mogu da platim budi siguran, ko ce da nadje odakle stizu ti napadi...............

Ako je to neka blaga, zajebancija, polomicu mu samo ruke.......ako je neka ozbiljna provokacija , yebacu mu sve sto ima....................... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back