gazela
Veoma poznat
- Poruka
- 10.256
Dodjite obojica kod mene, ja drzim salon, dacu vam popust posto ste sa Krstarice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skupština grada. Ne brini, već imaju predviđeno budžetsko izdvajanje za zoološki vrt.Derer:PA ako je dotle doshlo ja bi onda morao sve....noge,ruke,stomak,glavu,grudi...itd.
Ko ce to da platja?
LePiaf:Dva puta sam to uradio. Leto bilo, pa sam kao mislio da se otarasim suvishnog krzna. Medjutim, nisam se bash najprijatnije osecao. Chinilo mi se da mi sve shkripi ispod pazuha, a u busu sam se ustruchavao da se uhvatim za gornje shipke.
Da,da..cLick - OR - Die:Koristim ma$inicu za $i$anje. Nularica u sadejstvu sa svetlim dlakama, pa izgleda kao da ih i nemam.
Bolje je bez dlaka - kazhe riba svaka
Svaka chast!!!cLick - OR - Die:Koristim ma$inicu za $i$anje. Nularica u sadejstvu sa svetlim dlakama, pa izgleda kao da ih i nemam.
Bolje je bez dlaka - kazhe riba svaka
gazela:nemojte ni da brijete, nema nista lepse od muskarca kome ispod pazuha viri zbun, uleplejnih dlaka, koje tako opojno mirisu
Hammerhead:upali mi se koza kad to uradim... zadihtuje jedna uz drugu, pa ma koji dezodorans stavio, samo se jos vise znojim![]()
Ustrucavaop se zbog cega?Mislis da je lepse videti onako sa dlacica kako kapljice padaju nego onako?kad se sliva???hehe...!!!LePiaf:Dva puta sam to uradio. Leto bilo, pa sam kao mislio da se otarasim suvishnog krzna. Medjutim, nisam se bash najprijatnije osecao. Chinilo mi se da mi sve shkripi ispod pazuha, a u busu sam se ustruchavao da se uhvatim za gornje shipke.