Brijanje

Ne treba ovu temu,sa brijanjem,postavljati na tako nizak nivo.Naravno da je depilirana vagina,danas nesto potpuno normalno i sa estetske i sa medicinske strane.Vreme nasih dedova,kada se kod zena
cenilo, "sto cupavije to sladje",da je to vreme daleka proslost.Danas je kozmeticka industrija,dosegle takve visine,da svako drukcije gledanje,na zensku intimu,pretstavlja misljenje zaostalih muskaraca.
Jos dosta muskaraca kod nas u Srbiji,smatra,da su muskarci sa dugim dlakama,oni "pravi".To shvatanje o zenskoj depilaciji celog tela,pa i naj intimnijih delova,danas je prihvaceno od strane muske
populacije,kao sasvim u redu.I ne samo to,danas muskarci to i zahtevaju od svojih partnerki.Mora se uzeti u obzir,da je danas,oralni seks,vrlo prestizan,a upravo on,nalaze depilaciju kao obavezu
svake savremene zenske osobe.
sta ovo znaci, prestizan oralni seks? :lol:

sto se tice medicinske tacke gledista, pitaj nekog ginekologa sta misli o tome sta si rekao, mozda ces se iznenaditi :)))))))

eble vas bre dlake kako niste od majmuna napredovali kako su to privlacniji dlakaviji a glatki gej
noktici na nogama :manikir:swadak je :heart:

article-0-0A5D5CB9000005DC-687_634x519.jpg

Ja ne znam, ali ovaj svet je potpuno otkacio....

Zene na zapadu su pocele SVE DLAKE da BRIJU!

I po rukama i po nogama i tamo dole ...Boze sacuvaj!

Samo se jos po glavi ne briju, a i to ce verovatno uskoro.

Posle tako glatko izbrijana i namazana pomadama u krevetu lici na - gustera!

Preteralo brate! :evil:

Industrija zileta nas upropasti svojom propagandom.

Jedan dobar razlog da Srbija nikada ne udje u Evropsku zajednicu.

Ima jos dobrih petlova na Balkanu kojima svaka dlaka ne smeta! :gace:

Mmm...ne znam sta mrzim vise, dlake ili depilaciju:(

Moja koza je skoro debil po osetljivosti, vrlo tanka...dlacice su mi bebece jer mi je takva i kosa, to se ne cupa jer urasta...jedino sta mogu i sta radim je stari, dobri zilet...kao da sam iz praistorije ispala...sramota.
Ginekolog mi je kazao da ne skidam sve nikako jer te dlacica stite zenske polne organe od bakterija, infekcija, cega vec, imaju neku funkciju koju sam zaboravila, da objasnim plasticno, sluze kao strazari ispred zamka hihihi...

Ono sto mi se ne dopada se odnosi na nase kozmeticarke. Kada sam kao klinka - klinka otisla sa drugaricama da mi srede telo pre letovanja, sa bezmalo 15 godina, one su mi uradile brazilsku depilaciju...ja sam tada mislila da je to jedina depilacija koja postoji, bila sam neupuceno dete. Takvu depilaciju sam radila sve dok nisam sazrela, malo proputovala i videla da se brazilka ne radi, da je to blago sramota. Tipa, kada se ode u teretanu negde u nekoj Engleskoj (moje iskustvo), tesko ce se masovno brazilka videti...nikada o tome nisam pricala pa bih bas volela da mi cure kazu svoja iskustva...cini mi se da je najcesca varijanta da se skine ono sto izlazi iz gacica i to je sve...kao uredno.

Ja ne znam, ali ovaj svet je potpuno otkacio....

Zene na zapadu su pocele SVE DLAKE da BRIJU!

I po rukama i po nogama i tamo dole ...Boze sacuvaj!

Samo se jos po glavi ne briju, a i to ce verovatno uskoro.

Posle tako glatko izbrijana i namazana pomadama u krevetu lici na - gustera!

Preteralo brate! :evil:

Industrija zileta nas upropasti svojom propagandom.

Jedan dobar razlog da Srbija nikada ne udje u Evropsku zajednicu.

Ima jos dobrih petlova na Balkanu kojima svaka dlaka ne smeta! :gace:

Blajbi,sta ti to dlakavo kreses da mi je znati...
tooth.gif

Back