Brijanje stidnih dlacica??

• Začetnik teme Začetnik teme Reggie&LoLi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
[svasta pa naravno da moraju i muskarci da se briju ispod pazduha!!!!! a da ne govorimo o sredjivanju intimnih dlacica
Nije mi jasno kako jos uvek ima takvih tipovako ji to ne rade
Dignu ruku pa ti se smuci kada vidis sta ima ispod
nema nista odvratnijefuuuj :shock: :shock: :shock: :shock:

Elena_:
....jao sto se nasmeja ovim komentarima.....
Moj stav nije musko kad je obrijano..........volim prirodne muskarce.....
Milojko ima pravo razmisljanje i ti sto postavi temu poslusaj njega,covek razmislja logicno.
Budi musko kad ti je bog dao da jesi,uzivaj u sebi i u svojim muskim carima,ako te voli voli takvog kakav jesi, ako ne i da stiklice obujes i usnice namazes nebi joj bilo dovoljno.
Ne pravi od sebe majmuna........

Elena, pa gde ti zivis :). Pa ti ne znas da kad bi se muskarac prepustio prirodi, bez ikakvih radova na sebi, tek onda bi licio na majmuna, a ne kako ti kazes. Znam kako izgledaju i kako razmisljaju muskarci koji kazu da zene treba da izgledaju prirodno, da se ne sminkaju, da im noge budu "prirodne", tj maljave... Horor. Mozda bi tebalo da se ukine i brijanje lica. I to je "neprirodno" Ili da svi obucemo krznena odela, naselimo po jednu pecinu i osvajamo devojke toljagom ili gustom, samo u leto opranom kosom punom prirodnih vaskica koje tu, normalno, zive. Ja prirodno nemam mnogo malja, nesto po nogama samo, i zato se ne osecam lose. A stidne dlacice povremeno "oblikujem", najpre zbog svoje devojke i njenog uzitka. Odlazim u teretanu i zbog sebe i zbog nje. U prirodnim uslovima bih prepesacio kilometre u potrazi za svezim mesom mamuta ili sabljastog tigra, ali nazalost nisam u prilici. A i ne bih. Ipak je urbana sredina ono sto me ispunjava ma koliko neprirodna bila. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back