Brijanje majmuna (saveti i iskustva)

Ganfajter

Stara legenda
Poruka
85.372
Dakle pod brijanjem majmuna podrazumevamo brijanje i trimovanje jednom recju uredjivanje sireg rejona intimne regije kod muskaraca.

Da li ste za ili protiv i zasto ?
Koliko cesto ?
Brijanje ili masina ?
Problematika Mudrosti dakle muda ? (veciti problem)

Skoro sam citao clanak o kremama za depilaciju koje koriste muskarci za uklanjanje dlacurina sa genitalija

i tako

a ?

Dakle pod brijanjem majmuna podrazumevamo brijanje i trimovanje jednom recju uredjivanje sireg rejona intimne regije kod muskaraca.

Da li ste za ili protiv i zasto ?
Koliko cesto ?
Brijanje ili masina ?
Problematika Mudrosti dakle muda ? (veciti problem)

Skoro sam citao clanak o kremama za depilaciju koje koriste muskarci za uklanjanje dlacurina sa genitalija

i tako

a ?
pa ako oces da ti zenska uziva u dudlanju, onda samo na celavo.
p.s. kad se brijem i dodjem do jajca, zovem zenu da ih obrije.

Бријем га наравно, зависи колико прцам често. Тј како сам расположен, некада знам по месец дана да га не бријем кад ми није до ебачине, када ме саватају неки проблеми па ми није до живота. Овако, сваких недељу дана бријачем и топ.

Brijem otprilike jednom mesečno.

Moj savet je da se koristi sapun, a ne pena za brijanje jer mnogo više kliza sa penom, a sa čistim sapunom se baš lepo obriju testisti i sve.
I treba koristiti brijač sa čvrstom glavom. Nikako one fleksibilne za testise jer se testisi pomeraju, a i glava se pomera ako je fleksibilna i šanse za posekotinu muda su ogromne.
Ja kupujem one konfekcijske u Lidlu sa čvrstom glavom kada brijem testise. Ima ih 12 u kesici i košta oko 300 dinara.
A kada brijem facu isto koristim konfekcijske iz Lidla, ali koristim one sa fleksibilnom glavom kojih ima 20 u pakovanju i koštaju 500 dinara.

Moj glavni trik je dakle u brijaču sa čvrstom glavom. dakle ne oni sa fleksibilnom glavom i u brijanju sapunom jer onda brijanje testisa neće biti klizavo.

Odbrambeni mehanizam projekcija da se svoje stanje pripisuje drugima.:per:
Šala ofc.
Ja sam zadovoljan svom sex life i imam ga i više nego što želim.

Mada kada dođeš u godine i ako si propustio neke dobre ribe da ih oženiš George sigurno ćeš se kajati.
Kad ostarimo teže se nalaze kres šeme.
Ja sam možda i ugrabio zadnji voz sa nekom koju smatram jako dobrom u svemu.
Tebi srećno ako budeš hteo nešto za trajno.:pivce:

Back