brighter than a thousand suns

petunija_love

Veoma poznat
Poruka
11.791
drage/i moje, manje drage/i und nedrage/i..svi ste dobrodošli, ajmo razgaćavanje (:
danas ležim na vrelom pesku/dobro ne baš na pesku, bilo bi nezgodnoća/ i dok slušam zvuke prirode umixovane sa glasovima nekolicine ljudi, odlažem knjigu na poziciju između pupka i želuca, te razmišljam o vama..
dobro, nisam se ubijala nešto od razmišljanja /znamo da to škodi/ nego, gledajući kupaće kostime, pomislim..e moram ih pitati kakvi modeli im se dopadaju, kakve furaju itd..?
nisam bila sama, te je mojim polurazmšljanjima ubrzo došao kraj, a taman sam sebi rekla: eeeeeeeeeee sad ću svakoga sa pTfa da imaginarno turim u neki kupaći, pa da mi mrgudi budi smešni, a zahebanti npr u burkiniju..itd..imala bih štošta da sklopim na tu temu, ali avaaaaaaaaj..
nego, aj se vratim na temu, koji su vaši favoriti kupaćh kostima? korpice ili bez korpica? bikini ili ne? jednodelni ili? plitki, duboki? oni modeli šatro raspareni.. široko vam polje..Da li ih kupujete bilo gde ili imate neku određenu marku?
muški imaju nekako manje izbora, ali ipak imaju, nadam se da ne furate svi one narandžaste ili kakve već bermude kada se kupate :lol:
Koliko kupaćih kostima koristite ovog leta?

Bikini. Gore trouglovi dole samo tračice da se veze i to je to...ali nosim sve sto mi se dopada. I balkonet gornji deo, i kao tip i ovo i ono.. najmanje volim jednodelni. To samo za šetnju...
Sto se brendova tiče, sve sto mi se svidja. Od WS, preko Benettona do Beach Bunny, F**K, ma svašta..

- - - - - - - - - -

i to sam htela da pitam, ali tema bi se razvukla kao crevo..
da li nosite modele koji odgovaraju vašoj figuri ili ne marite za to..
nego, slobodno nešto šibni s neta, raspoložena sam da ćasakm o kupaćim kostimima, šta furaš?
Pa uslov je da mi dobro stoji, to se podrazumeva.

Dobro Peti, što nisi kao i ostale okačila neku fotkicu sa plaže da znamo da si na moru... nego sve nešto okolo naokolo...

nije tema more, tema su kupaći kostimi
Kakve kupaćke gaćke ti furaš? eto ja ne tražim tvoju fotku u temi, nego možeš i sa neta da skineš.
Ne kačim se, jer zadržavam sopstvenu privatnost, nije mi ovo fb gde su mi ljudi koje poznajem, a nemam želju da se eksponiram na forumu u gomili ljudi, od kojih većinu nemam nameru da upoznam, to je moj stav.

nije tema more, tema su kupaći kostimi
Kakve kupaćke gaćke ti furaš? eto ja ne tražim tvoju fotku u temi, nego možeš i sa neta da skineš.
Ne kačim se, jer zadržavam sopstvenu privatnost, nije mi ovo fb gde su mi ljudi koje poznajem, a nemam želju da se eksponiram na forumu u gomili ljudi, od kojih većinu nemam nameru da upoznam, to je moj stav.

OK, kapiram tvoj stav. :ok: I podržavam te.

E sad, ne smem da rizikujem da ispadnem šaban, pa da me prozivaju što mi ćega nisu firmirane, brendirane, renomirane, mogo bi mi neko zbog loše marke gaćetina, zbog kineskog bofla, zabraniti da se pojavljujem na fensi plažama. Imam neke kupaće bermudice marke umbro... tesne su mi odnazad, ili da ih menjam il da smršam...

Bikini. Gore trouglovi dole samo tračice da se veze i to je to...ali nosim sve sto mi se dopada. I balkonet gornji deo, i kao tip i ovo i ono.. najmanje volim jednodelni. To samo za šetnju...
Sto se brendova tiče, sve sto mi se svidja. Od WS, preko Benettona do Beach Bunny, F**K, ma svašta..

- - - - - - - - - -

Pa uslov je da mi dobro stoji, to se podrazumeva.

i meni se najviše dopadaju modeli bikini i gore tračice, ne volim kupaće kostime bez vezivanja, ali npr desi mi se da se oduševim kada vidim na nekome, ali na sebi ne..
sad gledam, ovako nešto mi je skroz tip top, tako neke varijante i imam, uz ono što mi je obavezno kao mala crna haljina/a, to je moj lični trip/ mali crni kupaći, sve ostalo se menja
kk1.jpg

kkk.jpg

od onih koji nemaju taj način vezivanja, našla sam nešto slično ovome, lep mi je print
kk3.jpg

OK, kapiram tvoj stav. :ok: I podržavam te.

E sad, ne smem da rizikujem da ispadnem šaban, pa da me prozivaju što mi ćega nisu firmirane, brendirane, renomirane, mogo bi mi neko zbog loše marke gaćetina, zbog kineskog bofla, zabraniti da se pojavljujem na fensi plažama. Imam neke kupaće bermudice marke umbro... tesne su mi odnazad, ili da ih menjam il da smršam...

ne vidim razlog zašto si u gardu?
opušteno ćaskamo, ne moraš da pišeš marku, možeš da pišeš da je 2dinara, mene u suštini zanima model koji ljudi furaju, ko želi da se izjasni o brendu može, ko ne želi-ne mora, nije na tome akcenat.

ne vidim razlog zašto si u gardu?
opušteno ćaskamo, ne moraš da pišeš marku, možeš da pišeš da je 2dinara, mene u suštini zanima model koji ljudi furaju, ko želi da se izjasni o brendu može, ko ne želi-ne mora, nije na tome akcenat.

Muškarci nemaju neke poteškoće oko izbora, nose ljudi sve i svašta, uglavnom šorts varijante, sportske modele... a i kineski karirani gaćoni u Čvarkov stilu se mogu videti...

Muškarci nemaju neke poteškoće oko izbora, nose ljudi sve i svašta, uglavnom šorts varijante, sportske modele... a i kineski karirani gaćoni u Čvarkov stilu se mogu videti...

imate izbor-klasičan ili slip kupaći /kao one uzane bokserice/ ili bermude koje nisu ni zrno praktične, dakle?

- - - - - - - - - -

............................

ti si pametan po običaju :lol: hvala

i to sam htela da pitam, ali tema bi se razvukla kao crevo..
da li nosite modele koji odgovaraju vašoj figuri ili ne marite za to..
nego, slobodno nešto šibni s neta, raspoložena sam da ćasakm o kupaćim kostimima, šta furaš?

Dvodelni gore male korpe a dole tipa bikinija
Nešto tipa bikini s korpama
Kad sam imala dobru figuru nosila sam jednodelne i to isključivo crno bele
Pocrnim i to je izgledalo super
Sad zbog linije dugo biram kupaći osnovno da popravi stvar u gornjem delu
Extreme intimo je imao lepe kupace ali to meni nista ne stoji

drage/i moje, manje drage/i und nedrage/i..svi ste dobrodošli, ajmo razgaćavanje (:
danas ležim na vrelom pesku/dobro ne baš na pesku, bilo bi nezgodnoća/ i dok slušam zvuke prirode umixovane sa glasovima nekolicine ljudi, odlažem knjigu na poziciju između pupka i želuca, te razmišljam o vama..
dobro, nisam se ubijala nešto od razmišljanja /znamo da to škodi/ nego, gledajući kupaće kostime, pomislim..e moram ih pitati kakvi modeli im se dopadaju, kakve furaju itd..?
nisam bila sama, te je mojim polurazmšljanjima ubrzo došao kraj, a taman sam sebi rekla: eeeeeeeeeee sad ću svakoga sa pTfa da imaginarno turim u neki kupaći, pa da mi mrgudi budi smešni, a zahebanti npr u burkiniju..itd..imala bih štošta da sklopim na tu temu, ali avaaaaaaaaj..
nego, aj se vratim na temu, koji su vaši favoriti kupaćh kostima? korpice ili bez korpica? bikini ili ne? jednodelni ili? plitki, duboki? oni modeli šatro raspareni.. široko vam polje..Da li ih kupujete bilo gde ili imate neku određenu marku?
muški imaju nekako manje izbora, ali ipak imaju, nadam se da ne furate svi one narandžaste ili kakve već bermude kada se kupate :lol:
Koliko kupaćih kostima koristite ovog leta?

speedo<3

Dvodelni gore male korpe a dole tipa bikinija
Nešto tipa bikini s korpama
Kad sam imala dobru figuru nosila sam jednodelne i to isključivo crno bele
Pocrnim i to je izgledalo super
Sad zbog linije dugo biram kupaći osnovno da popravi stvar u gornjem delu
Extreme intimo je imao lepe kupace ali to meni nista ne stoji

japanjerko, ništa mi nije čudno da se nekada ne skapiramo, a onako ofrlje se kontamo u nekim temama :lol:
konkretno, sad mi nije jasno, kako si furala jednodelni kupaći kostim dok si po sopstvenim standardima imala dobru figuru, a sad furaš dvodelni, kada misliš da nemaš po sopstvenim standardima figuru tela?

Ja kupatje gatje nosim kad plivam, imam par komada u retro fazonu i par slipova, jedne od slipova su mi liscine koje sam kupio negde na prelazu dva milenijuma u onoj radnji u podzemnom prolazu na Terazijama. Ostale gatje su mi markirane, od čuvene firme NoName. :kez:
Kupam se gologuz, osim tamo gde je zabranjeno biti gologuz, ali tamo onda i ne idem.

Ja volim najviše jednodelne modele visoko sečene na bokovima, sa dubokim otvorom na ledjima i bez korpi...
Kao druge na listi dodju razne bikini varijante ali bez ikakvih detalja i gore malo ojačane duplim tkanjem oko grudi jer mi dodje neugodno samo sa trouglicima, mislim da su oni pravljeni za nešto manje grudi...
Volim jednobojne, najčešće biram belu boju ili srebrne, bronzane, zlatkaste tonove, eventualno maslinastu boju jer mi se slaže uz oči...šareno, na žalost, uz mene ne ide...daleko najbolje izgledam u belom kostimu...u obzir dolaze i koncane varijante ali mnogo se teško suše...gaćice volim da su što manje, bokserice mi ne pristaju...

Ne volim kupace koji vriste,pogledaj me,prepiicka sam
Ne volim srebrne,zlatne
Ne volim neonske boje
Ne volim ni sportske
Ne volim ni jednodelne
Volim karnerice,tufnice,masnice,tracice.
Volim da je sladak,pa na taj nacin seksi
Onako bezopasno
Mada volim i tigreci
Donji mi je mali,mali,dva trouglica,gornji je kao id pokojne baba kate
Al sta da vam pricam kad je niste poznavali

Back