Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
To nije dobro.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvinjavam se na mentalnoj retardiranosti, sporo pamtim, a brzo zaboravljam-uticaj mesa, ali tvoja mentalna "podvezica" mi i dalje nije jasna, zato postoji opcija "citat" za nas slabo pismene, usput ovo je forum, pa niko ne voli da čita eseje ili elaborate, kojima si vrlo sklon, tome je mesto na fakultetu ili u naučnoj instituciji, t si bato, očigledno promašio mesto javljanja.Poveznica sa predhodnim postom.Ali nije ocekivati od nekih da vrate stranicu u nazad i povezu,visa matematika.
Izvinjavam se na mentalnoj retardiranosti, sporo pamtim.
A gdi sam ja to kačilaNema potrebe,nisi ti kriva.
Svako dobro u nastavku kacenja slika na kojima gde se izrugujete zivotinjama.
To je jedna velika istina,najbolje izbeci bilo kakav dodir sa alkoholom u sirokom luku
Ko svakog dana baci stotinak dinara za cigarete i(li) isto toliko za alkohol svakako ne grca u dugovima nego, očigledno, ima para za bacanje! Da ne pominjem one koji prime platu pa pravo u kafanu a onda se žale da im je plata mala. Očigledno nije!I bez posebnih istraživanja, vidi se da narod grca u dugovima,
fw:
" Zdravo se hraniti, u skoroj budućnosti moglo bi postati nemoguće. Codex, odnosno njegovi tvorci idu toliko daleko, da one koji namjeravaju izbjegavati GMO, hranu podvrgnutu zračenjima, one koji će težiti zdravom načinu života, jednostavno će prozvati bolesnima, ljudima koji boluju od Orthorexie. Orthorexia, ili “bolest zdrave prehrane” nova je bolest iz industrije psihijatrije. U koliko ste usredotočeni da jedete zdravo, po najnovijim istraživanjima psihijatrije, vi ste psihički bolesna osoba.
Kako piše “Guardian”, “Usredotočenje na zdravu hranu može biti znakom ozbiljne psihičke bolesti”, koja se zove orthorexia nervosa, što u prijevodu sa Latinskog znači “uzrujanost zbog pravilne prehrane”.
Dalje piše: “Orthoreksične osobe imaju stroga pravila prehrane. Neće dotaknuti šećer, sol, kofein, alkohol, gluten. – i to je tek početak njihove dijete. Također izbjegavaju bilo koju hranu, koja sadrži pesticide, herbicide i bilo koje umjetne dodatke.” Pazite. Znači, izbjegavanje šećera, GMO proizvoda i aditiva sada Vas pretvara u mentalno bolesnu osobu?! Prema ovim stručnjacima – da. Ako zaista pazite, da ne konzumirate pesticide, herbicide i genetski modificiranu hranu, sa Vama nešto nije u redu! "
Европска компанија Сингента: Без наше дозволе више нико неће моћи да посади паприку
Još kad bi uzeli u obzir činjenicu da je većina ovoga što danas jedemo u manjoj ili većoj meri već modifikovano... Mada generalno, oko toga se diže prevelika paranoja. Ne može niko nikom da zabrani da sadi paradajz i papriku. Može samo da ti zabrani da sadiš njihove hibride ili GM sojeve bez da im platiš. A pošto mi nemamo baš nikakvog interesa da sejemo Mosantovo seme, bole nas baš patka...