Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Odlican dokumentarac o ljudima koji dokazano ne jedu i doktorima koji se ne usude to objaviti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sklanjaj film
ako ga vidi nasa vlast - nagrabusili smo
zasto onoliki ljudi umiru od gladi ako se zivi bez hrane
i to u africi , gde sunca ima stalno
zamlacivanje prazne slame i pokusaj pokretanja sekte
Zaista zagovaram neke ideje ali ih prvo primenjujem kod sebe.Umiru zato sto nisu nauceni da uzimaju suncevu svetlost kao hranu. Postoje kursevi na kojima se uci tehnika bretarijanstva.
Zaista zagovaram neke ideje ali ih prvo primenjujem kod sebe.
Sve drugo ...
Imam utisak da nisi pročitao šta sam napisao.Mojsije je postigao bretarijanstvo na gori Horeb nakon cega su mu date ploce Zaveta.
Otvarajuci temu o bretarijanstvu "zagovaram" ideju bretarijanstva?
Korisnik koji je otvorio temu "Francuska umesana u genocid u Ruandi" zagovara umesanost Francuske u genocidu u Ruandi ili je otvorio temu da se pise o umesanosti Francuske u genocidu u Ruandi?
Po tvom pisanju ti zagovaraš ili veruješ u to. Onda je logično da primeniš na sebi.Odlican dokumentarac o ljudima koji dokazano ne jedu i doktorima koji se ne usude to objaviti
Po tvom pisanju ti zagovaraš ili veruješ u to. Onda je logično da primeniš na sebi.
Tvoja tema svakako nije uporediva sa pisanjem o genocidu u Ruandi.
Uostalom, da se ne bi preganjali, molim te da jasno (sa "da" ili "ne") odgovoriš na jednostavno pitanje: da li veruješ da čovek može živeti bez hrane?
Znači veruješ u to?
Zašto im se onda ne pridružiš i tako dokažeš da to ima veze sa zdravom pameću.
Kada iko bude dokazao da je moguće hraniti se samo sunčevom energijom postaću tvoj pristalica.Zdrava pamet? Sta je od zdrave pameti, hraniti se suncevom energijom
zar nije bio bar jedan, onaj neki indus kao
- - - - - - - - - -
ali jedemo i zbog ukusa ne samo hrana
Ne samo Indijac. Svaki je nazovi Bretarijanac (pa i Viktor Truvijano) prevarant jer bretarijanstvo nije moguće.Indijac je prevara ako mislis na Hira Manteka. Ima ih koji se zakace za ideju bretarijanstva iako su daleko od toga, ali bez sumnje ima i pravih bretarijanaca. Najpoznatiji je Viktor Truvijano.
Kako bi izgledalo kada bih objavio da nekih 5000 ljudi širom sveta sasvim besplatno, znači bez ikakvih ulaganja u savremenu opremu, fotonaponske ploče i sl. (veoma skupu još uvek!) može da sunčevu svetlost pretvara u električnu za potrebe svog domaćinstva? To je nivo Bretarijanstva.
Svako bi smesta upitao zašto onda ja kupujem struju od EPS-a a ne proizvodim je za sebe?
Danas kada se svi žale na cene hrane, kada je hrana svaki dan sve skuplja, živeti bez hrane, samo od sunčeve energije, bio bi ogroman napredak! To je činjenica.
Ima samo jedna "sitnica": to nije moguće! To je neoboriva činjenica.
sklanjaj film
ako ga vidi nasa vlast - nagrabusili smo
zasto onoliki ljudi umiru od gladi ako se zivi bez hrane
i to u africi , gde sunca ima stalno
zamlacivanje prazne slame i pokusaj pokretanja sekte
- - - - - - - - - -
zanimljivo je sa druge strane psiholoski
pokazuje sta je potrebno da bi ljudi poverovali u bilo koju glupost
malo grafikona , par svedoka , nesto iz istorije i nekoliko belih mantila.
Ko veruje - neka sam pokaže i dokaže.
Pa sto ne probas da zivis tako, da ne jedes nista, niko ti ne brani![]()
![]()
![]()
P.S.
Posle flat-earth-theory, ova mi je omiljena![]()
![]()
![]()
Umiru zato sto nisu nauceni da uzimaju suncevu svetlost kao hranu. Postoje kursevi na kojima se uci tehnika bretarijanstva.
Zaista zagovaram neke ideje ali ih prvo primenjujem kod sebe.
Sve drugo ...
Mojsije je postigao bretarijanstvo na gori Horeb nakon cega su mu date ploce Zaveta.
" I Mojsije osta onde kod Gospoda cetrdeset dana i cetrdeset noci, hleba ne jeduci ni vode pijuci"
Sa druge strane, u pustinji Izraelci, bojeci se da ce umreti od gladi, stadose mrmljati protiv Mojsija i Arona. Zbog mrmljanja i konstantnog prigovaranja Bog ih je kaznio cetrdesetgodisnjim lutanjem pustinjom.
dakle bukmarkovala sam : ))
Imam utisak da nisi pročitao šta sam napisao.
Zagovaraš jednu ideju. Da li je primenjuješ na sebi? Ako ne, onda ...
Otvarajuci temu o bretarijanstvu "zagovaram" ideju bretarijanstva?
Korisnik koji je otvorio temu "Francuska umesana u genocid u Ruandi" zagovara umesanost Francuske u genocidu u Ruandi ili je otvorio temu da se pise o umesanosti Francuske u genocidu u Ruandi?
Po tvom pisanju ti zagovaraš ili veruješ u to. Onda je logično da primeniš na sebi.
Tvoja tema svakako nije uporediva sa pisanjem o genocidu u Ruandi.
Uostalom, da se ne bi preganjali, molim te da jasno (sa "da" ili "ne") odgovoriš na jednostavno pitanje: da li veruješ da čovek može živeti bez hrane?
U svetu je trenutno preko 5000 bratarijanaca i taj broj raste.
Znači veruješ u to?
Zašto im se onda ne pridružiš i tako dokažeš da to ima veze sa zdravom pameću.
aj sto si cuo da mnogi zivese bez vode nego sto znam vecinu ljudi koje nikad u zivotu nisam video da piju,umesto nje cepaju kafu,mozda pivo i rakiju,gazirana pica eventualno,i pazi zive tako,a ako je telo sacinjeno od tolikog % vode kako onda objasniti prezivljavanje preko pola veka
Zato sto trenutno nisam spreman na nacin zivota kojim zive bretarijanci, sto ne znaci da necu biti kasnije.
Zdrava pamet? Sta je od zdrave pameti, hraniti se suncevom energijom ili svinjama i kokosima, njihovim unutrasnjim organima i izlucevinama?
Kada iko bude dokazao da je moguće hraniti se samo sunčevom energijom postaću tvoj pristalica.
To što neki kažu da je moguće nije dokaz. Bar ne vredniji od pisanja na tarabi.
zar nije bio bar jedan, onaj neki indus kao
- - - - - - - - - -
ali jedemo i zbog ukusa ne samo hrana